1

In september zijn er in Buytenwegh weer leuke activiteiten te doen! Woensdag 11 september organiseert Buytenwegh in Beweging een gezellige ontmoeting en Buurtbakkie in het Winkelcentrum. Of doe op zaterdag 14 september mee aan de  Family Obstacle Run.

Woensdag 11 september is er een infomarkt van de netwerkpartners van het winkelcentrum en een kleding- en speelgoedkraam op het Kentgensplein. Het Buurtbakkie is gratis en iedereen wordt uitgenodigd om langs te komen voor een hapje en een drankje en om te luisteren naar de muziek. Voor de kinderen is er een springkussen en kan er geknutseld worden. Je bent welkom tussen 14.00 en 16.00 uur.

Family Obstacle Run

Toon je van je sportieve kant en doe mee aan de Family Obstacle Run van Buytenwegh! Deelname is gratis en mogelijk vanaf 6 jaar. Op het grasveld aan de John Sousarode kun je je sportief lekker uitleven in dit gezellige familie evenement. Er zijn verschillende starttijden, elk half uur tussen 14.00 en 16.00 kun je meedoen.

Aanmelden is verplicht en kan via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4Xdm0Q4w0FHfEsfufM0_M3A2425Dlh06GKa-lJVJwDGNOhg/viewform 

Flyer Family obstacle run