Op de agenda vindt u alle evenementen die binnenkort in ons winkelcentrum zullen plaats vinden.

 Datum   Evenement
zaterdag 24 november  

Sint Nicolaasfeest

Zaterdag 24 november zal Sinterklaas met zijn Pieten het winkelcentrum in Buytenwegh bezoeken!  Rond 12 uur zal de Sint arriveren in het winkelcentrum en de prijzen uitreiken aan de kinderen die gewonnen hebben in de kleurwedstrijd. Ook wijkwethouder Jakobien Groeneveld zal hierbij aanwezig zijn.

Vanaf 14 uur bezoekt de Sint de wijk met de muzikale showband Harpe Davids. De tocht van Sint Nicolaas eindigt om 15 uur bij het Sinterklaasfeest bij Buurtvereniging Buytenrode. Kinderen van 3 tot en met 9 jaar kunnen hier aan mee doen, zij zingen Sinterklaasliedjes en luisteren naar verhalen totdat de Sint komt!

Voor het Sinterklaasfeest is inschrijven verplicht, dit kan bij Buurtvereniging Buytenrode, Stichting Piëzo, de wijkpost Buytenwegh of bij Reakt.

zaterdag 15 december  

Kerstmiddag

kerstwensboom

van 12 tot 15 uur

 

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png