Nieuws

Werkzaamheden riool

bw winkelcentrum vlag3 2Door problemen aan het riool van de Muzieklaan, starten er vanaf maandag 8 januari werkzaamheden. Hierdoor zal het winkelcentrum mogelijk moeilijker bereikbaar zijn. Met omleidingsborden wordt het verkeer omgeleid. De werkzaamheden duren twee weken.

Lees meer...

Kerstman viert feest in het Winkelcentrum

20171216 117593Het is een traditie geworden dat de organisaties in Buytenwegh een kerstfeest organiseren in het winkelcentrum. Dit jaar met een muziek ensemble in Dickensstijl en een grote wenskerstboom waar iedereen zijn hartenwens in kon hangen. Iedereen mocht ook met de kerstman op de foto.

Lees meer...

Nieuwjaarsreceptie Buytenwegh

Champagne bruisendAlle wijkbewoners, buren, collega’s of wijkorganisaties zijn van harte welkom op de nieuwjaarsreceptie van Buytenwegh. Op woensdag 10 januari wordt die gehouden vanaf 16.30 uur bij Buurtvereniging Buytenrode, César Franckrode 60.

Lees meer...

Kerstfeest in Buytenwegh

20161217 94865Winkelcentrum Buytenwegh viert zaterdag 16 december het kerstfeest in een gezellige sfeer. Lichtjes in de kerstboom, een levende kerststal en muziek uit de tijd van Dickens zorgen voor echte Engelse kerstromantiek. Er zijn veel activiteiten zoals zelf een kerststukje maken, een prijs verdienen met de winkelpuzzel of je uitleven op het springkussen. 

Lees meer...

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngreadshop.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png