Nieuws

Burendag vier je ook in Winkelcentrum Buytenwegh

burendag WC Buytenwegh

Ook Winkelcentrum Buytenwegh viert Burendag! Op een open bijeenkomst op het Kentgensplein staat er voor iedereen een gratis kopje koffie klaar. Wijkwethouder Jakobien Groeneveld zal rond 12.00 uur de prijzen uitreiken aan de prijswinnaars van de Smoothiewedstrijd en zal Burendag in het winkelcentrum symbolisch openen.

Lees meer...

Gezonde speurtocht voor de jeugd in winkelcentrum Buytenwegh

smoothie tochtSpeciaal voor de kinderen in Buytenwegh organiseert het winkelcentrum een Gezonde speurtocht voor de jeugd in het laatste weekend van de zomervakantie. Deelname aan deze leuke speurtocht is helemaal gratis!

Lees meer...

Speuren en smikkelen: een heerlijke combinatie!

smoothie puzzeltocht wc buitenwegh 009De gezonde smoothie speurtocht zorgde afgelopen zaterdag voor veel plezier bij de kinderen in Winkelcentrum Buytenwegh. Twee 'klunzige koks' vormden het startpunt van de smoothie puzzeltocht voor kinderen. Bij de in kokspak gestoken heren, konden de kids een deelname formulier, een pen en een verzamelzakje ophalen, waarna zij op pad konden gaan langs diverse winkels.

Lees meer...

Buytenwegh feest op Muziekfeest

Muziekfeest Buytenwegh 2018 52Heel Winkelcentrum Buytenwegh stond zaterdag in het teken van muziek. Het Muziekfeest Buytenwegh werd dit jaar midden in het Winkelcentrum georganiseerd en liet alle bezoekers genieten van de heerlijke muziek en het goede weer. 

Lees meer...

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png