Nieuws

Lakeien serveren Burendaglunch

20190928 12066De lunch op Burendag in Winkelcentrum Buytenwegh werd geserveerd door twee lakeien, Pluum en Meau. Zij zorgden ervoor dat iedereen een lekker broodje en wat te drinken kreeg en maakten iedereen aan het lachen op de Burendaglunch.

Lees meer...

Spetterend optreden van Smashing Susie!

Smashing Susie 2 promoSmashing Susie sluit de zomervakantie muzikaal af in Winkelcentrum Buytenwegh met een spetterend optreden op zaterdag 31 augustus. De band speelt een lekkere mix van de leukste muziek; hits van nu, disco, rock, Nederlandstalig, dance classics en nog veel meer.

Lees meer...

Burendag in het Winkelcentrum

20180922 132667In winkelcentrum Buytenwegh wordt ook dit jaar Burendag gevierd. De winkeliers trakteren de buren zaterdag 28 september om en in het winkelcentrum op een lekkere lunch. Ook het winkelend publiek wordt niet vergeten, zij krijgen namens de winkeliers vereniging een bloem uitgereikt.

Lees meer...

Wijkpost Buytenwegh sluit

wijkpost buytenweghDe wijkpost Buytenwegh sluit binnenkort zijn deuren. Wijkbewoners kunnen voor gemeentezaken, informatie en meldingen nu terecht op het Stadhuis-Forum. De politiepost in de wijkpost is deze maand nog wel geopend, en heeft spreekuur op dinsdagmiddag van 14 tot 15 uur.

Lees meer...

Smashing Susie: van Hazes tot Beatles

smashing susie 1Zaterdagmiddag trad de band Smashing Susie op in winkelcentrum Buytenwegh en ze hadden voor ieder wat wils: van Hazes tot de Beatles en van Dolly Parton tot Pharell met 'Happy'. De afwisselende, maar steeds goede, sound van de band zorgde voor een swingende middag op het Kentgensplein.

Lees meer...

Papa's verwend in Buytenwegh

20190615 9700Vaders werden zaterdag extra verwend in Winkelcentrum Buytenwegh, kinderen konden snoeppotjes versieren voor hun vader. De mooi versierde snoeppot kon vervolgens worden gevuld met snoep bij het Kruidvat. 

Lees meer...

Ambachtenwerkplaats knapt meubels op

20190826 11371De Ambachtenwerkplaats van Piëzo, sinds enige tijd gehuisvest in winkelcentrum Buytenwegh, heeft voor de winkeliersvereniging meubels opgeknapt. De houten tafels en banken kunnen nu weer bij de activiteiten in het winkelcentrum gebruikt worden.

Lees meer...

Meedoen met country-linedance

20180526 128359Zaterdag 22 juni kunt u meedansen met de country-linedance- groep van buurtvereniging Buytenrode in Winkelcentrum Buytenwegh. De groep komt elke week samen om te dansen en nodigt alle bezoekers uit om gezellig mee te doen.

Lees meer...

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngcocomo_village_food.jpgdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png