Nieuws

Openingsfeest Jumbo

20180214 123289Met een feestje en veel confetti opende de compleet verbouwde Jumbo woensdagochtend aan het Kentgensplein in Winkelcentrum Buytenwegh. Tientallen Jumbo-fans stonden al te wachten om gauw een kijkje te nemen in de nieuwe winkel, die 300 m2 uitgebreid is. Ook ligt de ingang nu aan het plein.

Lees meer...

Jumbo gaat verbouwen

20180124 122167De Jumbo in Winkelcentrum Buytenwegh gaat compleet verbouwen. De winkel wordt uitgebreid en vernieuwd en zal dan ook enige tijd dicht gaan tijdens de verbouwing. Zaterdag 27 januari is de laatste verkoopdag, met acties!, op woensdag 14 februari zal de winkel met een groot feest weer open gaan voor publiek.

Lees meer...

Feestelijke opening Jumbo met appeltaart!

opening jumboNa een grootscheepse verbouwing gaat de Jumbo in Buytenwegh woensdag 14 februari weer open. De eerste klanten worden in de winkel onthaald met appeltaart! De Jumbo wordt feestelijk geopend om 09.00 uur.

Lees meer...

Werkzaamheden riool

bw winkelcentrum vlag3 2Door problemen aan het riool van de Muzieklaan, starten er vanaf maandag 8 januari werkzaamheden. Hierdoor zal het winkelcentrum mogelijk moeilijker bereikbaar zijn. Met omleidingsborden wordt het verkeer omgeleid. De werkzaamheden duren twee weken.

Lees meer...

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngreadshop.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png