Nieuws

Kleur mee voor Sinterklaas!

kleurplaat sint bw copySinterklaas vraagt alle kinderen van Buytenwegh om mee te doen aan zijn speciale kleurwedstrijd! Sint zelf zal, bij de intocht op zaterdag 24 november in het winkelcentrum, de prijzen uitreiken van deze leuke wedstrijd. Print de poster uit en kleur hem zo mooi mogelijk in!

Lees meer...

Herdenken met Allerzielen

allerzielenHet is herfst. Het bloeiende leven van de zomer trekt zich terug. Als vanzelf denken we juist nu aan mensen die gestorven zijn en die we missen. Goed om het niet alleen bij denken te laten, maar hun naam nog eens hardop te noemen. Om een gebaar te maken dat zegt: ook nu je er niet meer bent, ben ik jou niet vergeten.

Lees meer...

Sint vaart naar Buytenwegh

Sinterklaas ontwerp 2Sinterklaas zal ook dit jaar met de boot aankomen bij Winkelcentrum Buytenwegh. Op zaterdag 24 november wordt de Sint met zijn gevolg, na een fotomoment bij buurtvereniging Hoveniers, om 12 uur verwacht op het plein in het Winkelcentrum.

Lees meer...

Lekkere Pompoen recepten in het winkelcentrum

 20181031 011De pompoenen die met Halloween verkocht werden in Winkelcentrum Buytenwegh waren dit keer niet heel eng, maar wel smakelijk! In het winkelcentrum werden pompoenen verkocht, waarvan de opbrengst naar Middin gaat. Ook waren er verschillende recepten om de pompoen heerlijk te bereiden.

Lees meer...

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png