Nieuws

Opening Buurtpunten Buytenwegh

IMG 2085Wethouder Jakobien Groeneveld onthulde woensdagmiddag 15 januari de buurtpunten voor de wijk Buytenwegh. Nu de wijkpost is gesloten zijn de buurtpunten de aangewezen plekken waar men als wijkbewoner terecht kan met allerlei vragen.

Lees meer...

Elke dag verse Oliebollen

20161126 93754De oliebollenkraam staat weer op zijn vertrouwde plekje midden op het Kentgensplein in Winkelcentrum Buytenwegh. De olie is heet en er worden elke dag verse oliebollen en andere lekkernijen gebakken zoals romige berlinerbollen en appelflappen.

Lees meer...

Uitslag Fotowedstrijd

Pony Snowworld1 1800De winnaar van de Fotowedstrijd Buytenwegh werd zaterdag 21 december op de Kerstmarkt in het Winkelcentrum bekend gemaakt. Bezoekers van de kerstmarkt konden hun voorkeur uitspreken voor één van de drie foto’s.

Lees meer...

Sinterklaas viert feestje in Buytenwegh

20191130 13811Sinterklaas heeft afgelopen zaterdag weer een vrolijk feestje gevierd in Winkelcentrum Buytenwegh. De Sint bracht met zijn Pieten een bezoek aan het winkelcentrum en maakte veel kinderen blij.

Lees meer...

Vrolijke kerstsfeer in Buytenwegh

20191221 14773De kerstmarkt in Winkelcentrum Buytenwegh riep bij alle bezoekers het echte kerstgevoel op. Het orkest speelde, geheel in Dickens stijl gekleed, oude en nieuwe kersthits en op het Kentgensplein waren verschillende kerstactiviteiten.

Lees meer...

Boekhouding in goede handen bij Monika

20191126 13694 KopieDe boekhouding van Winkeliersvereniging Winkelcentrum Buytenwegh is sinds deze week in goede handen bij Monika Bugaj. Monika beheert met haar eigen boekhoud/administratiekantoor WB-administration de administratie van verschillende bedrijven en organisaties.

Lees meer...

Kerstmarkt in Buytenwegh

image1Winkelcentrum Buytenwegh houdt op zaterdag 21 december een gezellige Kerstmarkt. De markt wordt om 12.30 uur geopend door wijkwethouder Jakobien Groeneveld en duurt tot 15.00 uur. Kinderen kunnen meedoen aan leuke activiteiten zoals het versieren van een kerststukje of kerstappel.

Lees meer...

Fotowedstrijd Kerstmarkt Buytenwegh

IMG 1827Halte 2717 organiseert een fotowedstrijd in Buytenwegh, het thema is Dieren in Buytenwegh. Wie mee wil doen, heeft tot maandag 16 december 22.00 uur de tijd om een mooi plaatje te schieten in Buytenwegh of in het Buytenpark en deze in te zenden.

Lees meer...

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png