pop on tour BW

20230819 40333Pop on Tour komt deze zomer weer naar Winkelcentrum Buytenwegh en zal zaterdag 17 augustus de hele middag te horen en zien zijn met gratis optredens. Artiesten zoals John Medley en Johan Rensen laten het hele winkelcentrum meedansen en zingen.

 Na de eerdere succesvolle edities van Pop on Tour zal het feest dit jaar starten op zaterdag 17 augustus om 12.30 met optredens van John Medley, Margareth, Johan Rensen, Bluespirit en Lennart Koenraads tot en met 17.00 uur. Speciale gasten zijn Ronnie de Cameramoney en Said de Assistent. 

John Medley

20230819 40229Survivalpop-ambassadeur John Medley is er al vanaf het begin van Survivalpop bij, de Haagse zanger en entertainer weet van elk feestje een succes te maken. Medley treedt vaak op in Zoetermeer, bij Survivalpop, Nacht van de Hollandse Sterren en de Foute Gasten. Hij zingt vooral Nederlands repertoire, covers maar ook eigen werk.

Johan Rensen

Zoetermeerse zanger Johan Rensen bracht dit jaar nog een Zoetermeerse single uit, 'Heb zin in een Cocktail', samen met Eddy Coconut ofwel Etiënne Bakker.  Inmiddels heeft Johan 8 singles uitgebracht waarvan de bekendste 'Ik ben het waard' en 'Ja, Ik Kom Eraan'. Naast de muziek deed Johan in het verleden fotoshoots en figureert hij regelmatig in series en films. Johan zingt vooral feestnummers en weet als geen ander de sfeer erin te krijgen.

Margareth

Van jongs af aan wist Margareth al dat ze kon zingen. Ze is inmiddels alweer 10 jaar actief met live optredens. Inmiddels heeft al heel wat ervaring opgedaan, regionaal, nationaal en zelfs in Spanje. Sinds kort is ze ook begonnen met het schrijven van eigen nummers en is ze uiteraard ook van plan deze uit te brengen.

Lennart Koenraads

Lennart is een veelzijdig zanger/toetsenist, die al vanaf zijn twaalfde actief is in de muziek. Onder de artiestennaam Lennart-live is hij in staat een complete ‘allround-one-man-band’ neer te zetten. Lennart is veelzijdig omdat hij een zeer breed repertoire geniet. Van The Rolling Stones tot en met Frans Bauer. Samen met zijn enthousiasme maakt hij van ieder optreden een onvergetelijk feest.

BlueSpirit

De band blueSpirit speelt al meer dan 20 jaar in kroegen en/of festivals in binnen- en buitenland. BlueSpirit speelt zowel authentieke blues als swingende rock ’n’ roll op hun eigenwijze wijze. Deze 5-mansformatie bestaat uit: Harro Caudron (zang/guitar), Mark Doornik (guitar), Ron Lezer (guitar), Marcial Lorenzo (bass) en Cees Groenendaal (drums). Beleef blueSpirit 17 augustus als eindknal tijdens POP on TOUR in winkelcentrum Buytenwegh

Special guests: Ron en Said

Ronnie de Cameramoney en Said de Assistent zetten letterlijk en figuurlijk overal de tent op zijn kop. In de chaos die zij komen veroorzaken weet niemand wat er te gebeuren staat. Over het bezoek van de heren zal veel worden nagesproken. De cameramannen kregen hun landelijk bekendheid dankzij het TV programma ‘k geloof in mij’ van SBS6, waar zij samen dagelijks de nieuwe sterren volgden met hun camera’s. Ron en Said sloegen zo goed aan dat zij een eigen rol kregen toebedeeld in dit programma. Zij zijn de ‘special guests’ bij POP on TOUR…

De hele middag kun je dus genieten van gratis muziek in een heel gezellige sfeer op het Kentgensplein in Winkelcentrum Buytenwegh.