Ambachtenwerkplaats verhuist naar Buytenwegh

verhuizing ambachtenwerkplaatsDe Ambachtenwerkplaats van Piëzo is verhuisd van de Vrouwenhuiswaard in Meerzicht naar Teldersrode 25 in Winkelcentrum Buytenwegh. Met de hulp van vele vrijwilligers werd alles op de oude locatie ingepakt en de nieuwe ruimtes aan de Teldersrode opgeknapt.

HABO GWW zorgde ervoor dat alle meubels en werkplaatsmaterialen, snel en vakkundig, met hun vrachtwagens werden overgebracht van de oude locatie naar de nieuwe locatie. In het gebouw aan de Teldersrode gaat Piëzo samenwerken met Reakt. Het belangrijkste doel van de Ambachtenwerkplaats is om mensen zelf redzaam te maken, er zijn dan ook heel veel praktische werkplaatsen waar mensen kunnen leren naaien of leren omgaan met techniek. Ook de duurzaamheidswerkplaats, waarvan uit de energie party's worden georganiseerd, verhuist mee naar Buytenwegh.

Het pand aan de Vrouwenhuiswaard krijgt een nieuwe bestemming, de populaire Ambachtenwerkplaats moest dus wel op zoek naar een nieuwe locatie. Die vonden zij midden in Winkelcentrum Buytenwegh, in het pand waar ook Reakt gehuisvest is. Op de begane grond zullen enkele ruimtes omgebouwd worden tot ambachtenwerkplaats, andere ruimtes worden met Reakt gezamenlijk gebruikt.

 

Gedeeltelijke opening

Maandag 20 mei gaat de nieuwe Ambachtenwerkplaats in Buytenwegh gedeeltelijk open voor publiek. De fietsenwerkplaats, waar deelnemers kunnen leren fietsen te repareren, zal pas later opengaan, deze ruimte is nog niet klaar. De fietsenwerkplaats zal tijdelijk te bezoeken zijn op het Kerkenbos 22 in Meerzicht.

alexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza.pngmitraklein.JPGmtc.pngpizza_il_mondo.jpgpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png