Wim Wenning onderscheiden bij Lintjesregen

20190426 7051 copyTijdens de jaarlijkse Lintjesregen, één dag voor Koningsdag, werd ook Wim Wenning verrast met een Koninklijke Onderscheiding voor zijn vele vrijwilligerswerk in Buytenwegh. Op het grote podium van het Stadstheater speldde burgemeester Aptroot hem de onderscheiding op.

20190426 7021 20190426 7026

 

Wenning had zich voorbereid om in het theater te gaan kijken naar een toneelvoorstelling van één van de kleinkinderen. Wim: “Het zou een grote voorstelling zijn, met meerdere scholen, vandaar dat ze een grote zaal zoals het Stadstheater nodig hadden. Maar toen ik in de foyer al mijn vrienden en familie zag, begon ik het al vreemd te vinden!”

Wim Wenning mocht plaats nemen op het grote podium, samen met 13 andere stadsgenoten. Voor elk van de gedecoreerden had burgemeester Aptroot een persoonlijk verhaal, over het vele vrijwilligerswerk dat jarenlang is gedaan.

20190426 7056   20190426 7057

Wim Wenning begon met zijn vrijwilligerswerk bij tafeltennisvereniging Buytenrode, maar ook bij buurtvereniging Buytenrode weet iedereen wie hij is. In zijn vrijetijd maakt hij een hoop werk rond de verenigingen allemaal in orde. Ook voor winkeliersvereniging Buytenwegh treedt hij op als penningmeester. Zodat hij zo ongeveer als dé boekhouder en dé schatbewaarder van Buytenwegh kan worden beschouwd, aldus burgemeester Aptroot.

alexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza.pngmitraklein.JPGmtc.pngpizza_il_mondo.jpgpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png