Ook Gluren bij de Buren in Winkelcentrum Buytenwegh

Everlite 1024x782 978x746Deze zondag kunnen Zoetermeerders weer naar hartenlust Gluren bij de Buren. Bij het huiskamerfestival worden vele huiskamers voor één dag een podium, waar artiesten in een intieme setting optreden. Ook in Winkelcentrum Buytenwegh kunt u, bij Reakt, Gluren bij de Buren!

Het ensemble EverLite for Hawaiians zal zondag 10 februari optreden bij Reakt, aan de Teldersrode 25 in het Winkelcentrum. Vrolijke muziek en dans brengt het publiek in een tropische sfeer. EverLite for Hawaiians treedt 3 keer op, om 12:45, 14:15 en 15:45 uur. Een optreden duurt ongeveer een half uur en is gratis toegankelijk. Wel wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd aan de toeschouwers om ook in de toekomst dit festival te kunnen blijven organiseren.

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png