Winterse foto’s in Buytenwegh

BW winkelcentrum sneeuw 2De vrienden van Buytenwegh organiseren in samenwerking met de winkeliersvereniging een mooie fotowedstrijd rond de kersttijd. Winterse foto’s in Buytenwegh kunnen meedingen naar leuke prijzen.

Vind jij het leuk om foto´s te maken? Stuur dan jouw beste, leukste, mooiste foto die past in het thema ‘Winter in Buytenwegh’ in en maak kans op een leuke prijs.
Een deskundige jury kiest de beste 3 foto’s uit, en deze worden op zaterdag 15 december tijdens de kerstmarkt in het winkelcentrum aan het publiek getoond. Iedereen kan dan stemmen op de mooiste foto en zo wordt de winnaar bekend. De 3 winnaars krijgen een afdruk van hun foto en de 1e prijs krijgt nog een leuke extra prijs. Bovendien worden de foto’s breed gedeeld op social media en tentoongesteld in de wijkpost en andere markante plekken in de wijk.
Stuur jouw foto (max 1 inzending per deelnemer) vòòr maandag 10 december 10.00 u via wetransfer en als .jpg bestand digitaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de foto mogen geen personen worden afgebeeld. Elke inzender dient behalve zijn mailadres zijn naam, leeftijd en een kort onderschrift bij de foto te sturen, zodat dit onder de foto kan worden geplaatst.

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngcocomo_village_food.jpgdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png