Sint meert aan in Winkelcentrum

 20181124 1633

Sinterklaas kwam in Winkelcentrum Buytenwegh ook dit jaar weer met de boot aan. De Sint kon met zijn gevolg niet varen naar het Winkelcentrum, maar door de boot op een trailer te zetten kon hij toch alle kinderen verwelkomen vanaf zijn vaartuig.

20181124 1718  20181124 1939 

Sinterklaas bezocht alle winkels op het Kentgensplein terwijl de Pieten op het podium dansten met alle kinderen. Wethouder Jakobien Groeneveld reikte samen met Sinterklaas de prijzen uit van de kleurwedstrijd. Voor elke leeftijdscategorie waren er prijzen en de kinderen namen blij verrast hun kadootje aan van de Sint.

20181124 1644  20181124 1685 

Na het feest in het Winkelcentrum maakte Sinterklaas met alle Pieten en de showband van Harpe Davids, per boot, een tocht door de hele wijk. Overal langs de route stonden kinderen de Sint op te wachten, of zwaaiden zij vanuit het dakraam naar de stoet. De optocht eindigde in de gymzaal aan de Cesar Franckrode, voor het grote Sinterklaasfeest voor de kinderen van 3 tot 12 jaar. Terwijl de kinderen wachtten op Sinterklaas nam een Piet alvast de Sinterklaasrol op zich. Hij gaf alle kindjes een hand en voelde zich voor even echt een Sint. Toen Sinterklaas binnen kwam moest Sinterpiet even slikken, maar gelukkig mocht hij de rest van het feest naast Sinterklaas zitten en helpen met het uitreiken van alle kadootjes.

ozio_gallery_nano

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png