Sint vaart naar Buytenwegh

Sinterklaas ontwerp 2Sinterklaas zal ook dit jaar met de boot aankomen bij Winkelcentrum Buytenwegh. Op zaterdag 24 november wordt de Sint met zijn gevolg, na een fotomoment bij buurtvereniging Hoveniers, om 12 uur verwacht op het plein in het Winkelcentrum.

Wijkwethouder Jakobien Groeneveld zal samen met Sinterklaas de prijzen uitreiken van de jaarlijkse kleurwedstrijd, kinderen kunnen hun tekening tot maandag 19 nog inleveren. Kinderen kunnen ook komen knutselen bij Reakt of daar de Pietenmarkt bezoeken van 11 tot 16 uur.
Om 14 uur zal Sinterklaas, begeleid door Harpe Davids, beginnen met de grote optocht door de wijk, die zoals gebruikelijk eindigt bij het Sinterklaasfeest in de gymzaal naast buurvereniging Buytenrode, aan de Cesar Frankrode.

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png