Lekkere Pompoen recepten in het winkelcentrum

 20181031 011De pompoenen die met Halloween verkocht werden in Winkelcentrum Buytenwegh waren dit keer niet heel eng, maar wel smakelijk! In het winkelcentrum werden pompoenen verkocht, waarvan de opbrengst naar Middin gaat. Ook waren er verschillende recepten om de pompoen heerlijk te bereiden.

 20181031 023   20181031 032 

De bewoners van Middin hadden al een aantal recepten gemaakt en lieten de bezoekers proeven van hun pompoensoep en pompoentaart. Ook verkochten zij zelf gemaakte sieraden. De pompoenverkoop was weer een samenwerkingsactie van de Vrienden van Buytenwegh, meerdere partners hielpen mee met het organiseren van de activiteit. Zo hielpen de bewoners van Middin met het verkopen van de pompoenen en het klaarmaken van de hapjes, Halte 2717 wees de bezoekers alvast op het komende Allerzielen feest. Ook Buurtvereniging Buytenrode was weer present en stak de helpende hand toe.

Het piratentrio van All in One kinderfeestjes haalde ondertussen leuke grapjes uit met alle kinderen op het Kentgensplein.

ozio_gallery_nano

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngcocomo_village_food.jpgdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png