Stichting Asazo komt naar Buytenwegh

asazo1asazo2Stichting Asazo zal binnenkort in het voormalig pand van Monuta openen. De stichting is al ruim 30 jaar actief in Zoetermeer en verzorgde tot voor kort activiteiten in de wijk Meerzicht. Nu ze een eigen pand aan de Leopoldshove 70 hebben, willen zij de activiteiten in Buytenwegh gaan houden.

Leden van de stichting zijn op dit moment hard bezig om het pand te verbouwen. Stichting Asazo hoopt begin december hun Spiritueel en Meditatiecentrum te kunnen openen. Dde heer J. Tewarie, voorzitter van de stichting, vertelde enthousiast over de plannen die zij willen realiseren: "Er komen natuurlijk Ayurvedische bijeenkomsten, maar wij zijn open voor mensen van alle geloven! Er komt ook yoga en activiteiten voor ouderen uit de wijk zoals samen koken."

Na de opening zal de programmering verder bekend worden gemaakt en worden alle wijkbewoners uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen in het centrum.

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png