Winkelcentrum viert Burendag

20180922 132704Winkelcentrum Buytenwegh vierde zaterdag Burendag met een lekkere lunch. Hans Zonneveld, voorzitter winkeliersvereniging: "Wij bieden alle directe buren van de winkels een lekkere lunch aan. Onze buren hebben wel eens overlast van winkels of activiteiten, daarom doen wij graag iets terug!"

Ook wijkwethouder Jakobien Groeneveld schoof graag aan voor de lunch en sprak met verschillende buurtbewoners. Na de lunch reikte zij de prijzen uit van de smoothie-wedstrijd, de kinderen die de leukste foto van hun zelfgemaakte smoothie hadden opgestuurd kregen een mooie prijs overhandigd.

20180922 132667  20180922 132678 

Tijdens Burendag werden ook de plannen voor Buurtpunten onthuld. Bij Buurtpunten kunnen wijkbewoners elke dag op een ander punt terecht voor een kopje koffie en een praatje. In Buurtpunten werken de verschillende partners van 'De Vrienden van Buytenwegh' samen om met elkaar de buurt een stukje mooier te maken. Buurtpunten gaat van start in oktober.

ozio_gallery_nano

 

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png