Muziekfestival Buytenwegh

muziekfestival Bwegh

Het Muziekfestival Buytenwegh wordt dit jaar gehouden in het Winkelcentrum. Al jaren wordt er elk jaar een gevarieerd muzikaal programma georganiseerd in buurtcentrum Buytenrode, dit spektakel zal nu midden in Winkelcentrum Buytenwegh plaats vinden! 

Met ervaren bands als Fancy Blue en de Varias Band vult het winkelcentrum zich van 12 tot 17 uur met gezellige muziek.

Fancy Blue speelt Classic Rock-, pop- en bluescovers van vele bekende artiesten uit de jaren 60, 70, 80 en 90. Doordat ieder bandlid zijn/haar muzikale voorkeur heeft ingebracht is er een rijk divers repertoire ontstaan waarbij niemand kan blijven stilzitten.

De Varias Band is in 2006 begonnen als docentenband. Zij spelen Bues/Rock/Country Rock en Up tempo nummers. Het doel van de band is lekker muziek maken en af en toe optreden, waarbij zijzelf net zoveel plezier hebben als het publiek. Deze 6-mans formatie heeft van een aantal gerenommeerde muzikanten te horen gekregen dat zij in de loop van de middag, om de feestvreugde nog verder te op te voeren, zich op het grote podium bij de livemuziek aan zullen sluiten. Aan het einde van set zo rond 15.30 zal dat de Hollandse Julio Iglesias zijn, terwijl aan het eind van set 2 de band versterkt zal worden met Ronald Baron en Brenda Maureen.

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png