Samen sterk met Vrienden van Buytenwegh

20180509 127470De Vrienden van Buytenwegh is een unieke samenwerking tussen 12 organisaties in de wijk Buytenwegh. Zowel profit als non-profit organisaties sloegen de handen ineen om de wijk leuker en gezelliger te maken. Woensdagmiddag presenteerden zij samen het jaarprogramma.

 

20180509 127408  20180509 127456 

Wijkwethouder Taco Kuiper is de afgelopen 4 jaar steeds betrokken geweest bij de evenementen en activiteiten in ‘zijn wijk Buytenwegh’. De wethouder gaf aan heel blij te zijn dat hij, in zijn laatste periode als wethouder, het jaarprogramma te mogen presenteren voor de Vrienden van Buytenwegh. Taco Kuiper: “Ik ben dol op Buytenwegh, het is echt mijn wijk. We zien dat het hier heel goed gaat in de wijk door de samenwerking tussen al deze verschillende organisaties. ‘Samenwerken’ wordt vaak geroepen, maar het vergt grote inspanning om dat met veel verschillende partijen voor elkaar te krijgen. Ik ben trots op wat er bereikt is in Buytenwegh!”

Leo Kiehl, voorzitter van Buurtvereniging Buytenrode, bedankte Taco voor al zijn inzet voor de wijk in de afgelopen jaren: “Bij elk belangrijk evenement was jij aanwezig in de wijk, vooral je persoonlijke inzet en betrokkenheid waarderen wij enorm!”. Leo overhandigde Taco hierna een herinneringsplaquette als bedankje voor de afgelopen 4 jaar.

 

20180509 127465  20180509 127466 

Moederdag-actie

Het eerste evenement wat de Vrienden van Buytenwegh samen verzorgen is de Moederdag-actie. Zaterdag 12 mei staat er op het Kentgensplein midden in het winkelcentrum een grote tent waar kinderen zich kunnen verkleden en een mooie foto kunnen laten maken voor hun moeder. Alle evenementen voor het hele jaar staan op de website van Winkelcentrum Buytenwegh.

 

De Vrienden van Buytenwegh:
Buurtvereniging Hoveniers
Buurtvereniging Buytenrode
Winkeliersvereniging Buytenwegh
Wijk en Agent Samen
Kinderwerk Stichting MOOI
Zoetermeer Actief
Reakt / Parnassia
Halte 2717
Piëzo
Middin
Wijkpost
HABO
Ook All in One Kinderfeestjes en Greg en Baud Theaterproducties werken nauw samen met de Vrienden van Buytenwegh om leuke activiteiten te organiseren.

ozio_gallery_nano

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png