Buytenwegh komt in beweging op vrijdag 8 december

Zssg promVrijdag 8 december vindt van 14:00 – 16:00 uur één van de kick-offs plaats van het sportieve traject 'Zoetermeer Samen Sterk en Gezond'. In winkelcentrum Buytenwegh op het Kentgensplein stellen de sportaanbieders zich voor, is er muziek, gratis koffie/thee/limonade/fruit en kunnen kinderen springen op het springkussen. Ook kunnen geïnteresseerden zich direct aanmelden voor het sportaanbod.

Zoetermeer Samen Sterk & Gezond is een samenwerking van Sportief Advies, FNO en veel lokale sportaanbieders. Zoals: Fithealth, Yoga Studio Citta, Boxing Club Zoetermeer, Sportschool Da Graça, Stichting Piëzo en Tenniscentrum Meerzicht. Van kickboxen tot yoga en van wandelen tot karate.

Vrijdag 8 december is de kick-off van Zoetermeer Samen Sterk & Gezond, Jij sport! Voor Jezelf. Met elkaar. De bewoners van de Zoetermeerse wijken Buytenwegh, Palenstein en Meerzicht komen in beweging en maken kennis met allerlei sporten. Want sporten is goed voor iedereen, maar helaas niet altijd betaalbaar en haalbaar voor iedereen.
Sporten draagt bij aan de gezondheid, gemoedstoestand en zorgt voor sociale contacten. Maar niet iedereen komt in aanraking met sport, abonnementsprijzen zijn niet voor iedereen haalbaar en sommige mensen hebben net een beetje extra motivatie nodig. Met Zoetermeer Samen Sterk & Gezond gaan de inwoners van deze drie Zoetermeerse wijken 10 weken aan de slag met een gekozen sportworkshop op één van de 6 locaties in Zoetermeer. Doelen stellen, lekker bewegen, elkaar leren kennen. Voor 1 euro per les voor alle inwoners tussen de 18 en 50 jaar.

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png