Mis je iemand? Vier samen Allerzielen

 20171102 114611

Allerzielen is een gedenkdag uit de Rooms-Katholieke traditie. Halte 2717 nam in Winkelcentrum Buytenwegh het initiatief om Allerzielen samen te vieren, niet vanuit een bepaalde geloofsrichting, maar als steun voor iedereen die iemand mist.

20171102 114617Donderdag 2 november stonden vrijwilligers van Halte 2727 bij het winkelcentrum in Buytenwegh om samen Allerzielen te vieren met de bezoekers van het winkelcentrum. Mensen kregen kaarsjes die zij aan konden steken om te denken aan iemand die zij verloren hadden en misten.

Veel bezoekers bleven even staan bij de kaarsjes en vonden het zichtbaar fijn om even een moment over hun dierbaren te praten. Vrijwilliger Dinie: “Het overlijden van een dierbare is in ons leven een diepe en ingrijpende ervaring, het is mooi als je dat samen kunt delen.” Tilly vult aan: “In de herfst denken veel mensen terug aan iemand die zij missen. Het is een tijd voor inkeer en herdenking”.

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png