Aandacht voor herdenken in Buytenwegh

kaarsen hartHalte 2717 geeft mensen die een dierbare zijn verloren de gelegenheid om hem of haar te herdenken. Donderdag 2 november wordt er het Winkelcentrum en in Bus 63 in Buytenwegh stil gestaan bij hen die gestorven zijn en die we missen.

Buurtpastor Johan Roest: "Het is herfst. Het bloeiende leven van de zomer trekt zich terug. Als vanzelf denken we juist nu aan mensen die we verloren zijn. Het is goed om het niet alleen bij denken te laten. Om hun naam nog eens hardop te noemen. Om een gebaar te maken dat zegt: ook nu je er niet meer bent, ben ik jou niet vergeten.”

Donderdagmiddag zijn vanaf 14 uur tot 16.30 uur vrijwilligers van Halte 2717 aanwezig in Winkelcentrum Buytenwegh om samen met bezoekers van het winkelcentrum een kaarsje op te steken voor iemand die gemist wordt.

De persoonlijke herdenking in Bus 63 (Busken Huethove 63) is op donderdagavond 2 november en is vanaf 20 uur. Bezoekers zijn hier van harte welkom om te praten over een overleden dierbare, en samen stil te staan bij Allerzielen.

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png