Koorwens komt uit in Buytenwegh

2017 korenfestival 6

Wijkwethouder Taco Kuiper kondigt het optreden aan

Chaya stuurde vorig jaar met kerst een wens in voor de wijk Buytenwegh: zij wou graag een koor op zien treden in de wijk. Halte 2717 pakte samen met de buurtverenigingen Buytenrode en Hoveniers deze wens op en lieten hem afgelopen zaterdag uitkomen Winkelcentrum Buytenwegh.

2017 korenfestival 1  2017 korenfestival 3 

Popkoor Just for Fun trad met 40 man op voor de wijk in een goed bezocht openlucht concert. Vanwege het slechte weer werd opgetreden onder de overkapping van het treinstation, zodat alle koorleden én alle bezoekers droog konden genieten van het optreden. Just for Fun startte met het heel toepasselijke 'California Dreaming' en liet alle Buytenwegh bewoners meedromen van de Californische zon. Het prachtige 'Loving angels instead' werd door het koor heel gevoelig volledig in a-capella gezongen, wat op een groot applaus van het publiek kon rekenen.

De wens van Chaya was hiermee volledig vervuld, glunderend zat zij op een ereplaats te genieten van het optreden.

Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghigh_end_tattoos.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png