Veel belangstelling afscheid Readshop

afscheid Frenk 2Het afscheid van de Readshop in Buytenwegh trok vrijdag veel belangstelling naar het winkelcentrum. Eigenlijk wilde Frenk de Winkel, zoals gewoonlijk, nog even de kas opmaken aan het eind van de laatste dag. Maar een blik naar buiten deed hem van gedachten veranderen: er stonden al tientallen mensen te wachten voor de afscheidsreceptie!

Na 38 jaar de winkel te hebben gedraaid in winkelcentrum Buytenwegh, sluiten Frenk en Trudy deze periode nu definitief af. Het is tijd voor een welverdiend pensioen. Frenk werd verrast met een kleine receptie op de wijkpost, waar toch al gauw 60 mensen langs kwamen om hem even gedag te zeggen en geluk te wensen. Ook op Facebook werden vele lieve boodschappen achter gelaten, zoals: "Ga jullie zeker missen...als klein meisje kwam ik al bij jullie in het kleine winkeltje...shag halen voor mijn paps. Ga lekker genieten samen het is mooi geweest. Ik wens jullie het allerbeste!!!"

afscheid Frenk 1 afscheid Frenk 3

In de wijkpost werd gezorgd voor wat lekkers te eten en drinken en waren oude foto's te zien van de winkel.

 

Lees hier ons artikel: Na 38 jaar tijd voor pensioen

 

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png