Leo Kiehl ontvangt lintje

lintje leo kiehlLeo Kiehl (65), voorzitter van buurtvereniging Buytenrode in Buytenwegh, werd woensdag 26 april tijdens de lintjesregen verrast door burgemeester Aptroot met een Koninklijke Onderscheiding. Leo is een bekende figuur in de wijk Buytenwegh en zoekt ook graag de samenwerking op met het Winkelcentrum.

 

Burgemeester Aptroot benoemde Leo tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en wees in zijn toespraak op de vele activiteiten die Leo als vrijwilliger doet. Als blijk van grote waardering hiervoor ontving hij de onderscheiding. De buurtvereniging waar Leo zich met hart en ziel voor inzet bestaat dit jaar 40 jaar.

Buytenrode, een levendige wijkvereniging, heeft 150 leden en dit jubileum wordt het hele jaar gevierd. De vereniging heeft natuurlijk nogal wat veranderingen ondergaan in die 40 jaar, maar de bingo is al die tijd gebleven! Voor de toekomst ziet Kiehl vooral veel brood in de samenwerking met andere organisaties. Zo is er een werkgroep voor de inrichting van een gezellig Cesar Frankplein, waarbij het gebied rondom ID-College, een aantal scholen (waaronder De Watersnip) en Piëzo wordt meegenomen.
Met het winkelcentrum Buytenwegh wil Kiehl eveneens intensiever gaan samenwerken. Dat wordt al gedaan bij de organisatie van het Sinterklaasfeest en het kerstfeest, waar ook Piëzo en Middin bij betrokken zijn. Verder wordt er over gedacht om een aantal inlooppunten in de wijk in te richten. Bij zo’n inlooppunt kunnen mensen terecht die bijvoorbeeld om een praatje verlegen zitten of een directe hulpvraag hebben. De coördinatie van die inlooppunten is in handen van de wijkpost in het winkelcentrum.

 

Lees het volledige interview van Christa van der Hoff met Leo op Zoetermeer actief: www.zoetermeeractief.nl//oorzitter-buytenrode-verrast-door-lintje

Foto: Leo Kiehl samen met zijn vrouw op de Lintjesregen

 

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png