Achter de schermen van het Kerstfeest

20161217 94907Rob van Vliet, vrijwilliger bij Halte 2717 in Buytenwegh, werkt graag op de achtergrond mee aan de verbinding in de wijk. Met volle inzet en veel enthousiasme zette hij zich in om het Kerstfeest in Winkelcentrum Buytenwegh te helpen organiseren. Nog niet eerder hadden zoveel organisaties in Buytenwegh samen iets op touw gezet.

Rob is visueel beperkt, maar zijn grote kracht ligt in het contact maken met mensen en de verbinding leggen tussen organisaties. In persoonlijke gesprekken en vanachter de computer is hij zo al vanaf september betrokken bij de organisatie van het kerstfeest. Vorig jaar was er een kerstfeest vanuit Bus 63 bij basisschool 't Schrijverke, dit jaar werd gekozen om het feest sámen te organiseren met iedereen in de wijk: buurtverenigingen De Hoveniers en Buytenrode, Stichting MOOI en Piëzo, het winkelcentrum, Reakt en natuurlijk Halte 2717 en Bus 63.

Al pratende werden steeds meer mensen enthousiast in de wijk en kon het feest steeds groter worden. Zo werd er gekozen voor een speciaal kinderfeest op de woensdag en kwam er op de zaterdag een levende kerststal bij met de dieren van Zorgboerderij Swanesteijn. Rob genoot volop van het feest én de organisatie: "We hebben er met heel veel plezier aan gewerkt en het is zo fijn als het dan ook echt een succes wordt!"

Wensboom voor de wijk

Halte 2717 heeft een prijsvraag uitgeschreven voor iedereen die een wens heeft voor de wijk Buytenwegh. De wensen kon me ophangen in de kerstboom tijdens het feest, of bij Bus 63 of het wijkcentrum. Meer dan 250 kaartjes hingen er in de boom. De leukste, mooiste en liefste wensen zijn de hele maand januari te vinden op www.bus63.nl  en www.halte2717.nl 

In januari zal worden bekend gemaakt welke wensen vervuld kunnen worden!

 

Foto: Rob van Vliet met zijn geleidehond Ryan

 

 

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png