Winterpret in winkelcentrum Buytenwegh met vele sprookjesfiguren!

A4 Piëzo Kerst 2016defWinkelcentrum Buytenwegh viert zaterdag 17 december het Kerst- en lichtfeest! Midden in het winkelcentrum komt een ijsbaantje te liggen voor de kinderen en verschillende betoverende sprookjesfiguren lopen door het centrum.

Het Kerst- en lichtfeest in winkelcentrum Buytenwegh wordt gevierd van 13.00 – 15.00 uur en alle activiteiten zijn gratis. Diverse wijkorganisaties zonder winstoogmerk zoals Bus 63, Piëzo, Hoveniers, Buytenrode, wijkpost en de speelgoedbank tonen hun activiteiten en zullen hun kraam vullen met leuke dingen! Er zullen deze middag ook diverse optredens zijn van wijkbewoners.

Voor alle bezoekers is er een hapje en een drankje, natuurlijk zolang de voorraad strekt!

 

IJsbaantje

Voor het eerst in haar bestaan, is er deze dag een ijsbaantje in het winkelcentrum voor de kleintjes. Neem dus je schaatsen mee en geniet! Het ijsbaantje en sprookjesfiguren zijn er van 10.15 tot 16.00 uur.

 

Kerststukjes maken

Onder begeleiding kunnen kinderen en volwassenen adviezen krijgen over het maken van een kerststukje. Al doende leert men.

 

Wensboom voor licht en warmte in uw wijk

Een kerstboom staat in het winkelcentrum waar een ieder zijn of haar wensen in kwijt kan. Dit soort wensbomen staan de hele week ook in Bus 63 bij buurtvereniging Buytenrode, Hoveniers, in de wijkpost en in het Piëzocentrum. Vul zelf uw kerstkaart in en hang uw wens tussen de andere in de boom.

Er is ook een wedstrijdformulier te krijgen waarbij een droom voor de wijk kan worden uitgewerkt. De mooiste droom wordt beloond met een geldprijs en mag ook echt worden uitgevoerd Halte2717 stelt het geld beschikbaar.

In de jury zit o.a. wijkwethouder Taco Kuiper. De prijsuitreiking is op de wijknieuwjaarsreceptie op donderdag 12 januari van 16.00 – 18.00 uur bij buurtvereniging Buytenrode.

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png