Kinder Kerst- en lichtfeest in winkelcentrum Buytenwegh

A4 Piëzo Kerst kinderen 2016defHet Kinder Kerst- en lichtfeest op woensdag 14 december brengt licht en warmte naar winkelcentrum Buytenwegh! Er zijn tussen 14.00 en 16.00 uur tal van gratis activiteiten, zoals kerststukjes maken, een wensboom en warme chocomel.

Zorgboerderij Swanensteyn komt met 3 pony’s en 2 lama’s en zal zorgen voor een echte Beestenmarkt in het winkelcentrum. Een echte kerstman mag niet ontbreken op dit kinderfeest, de kerstman is ook er van 14.00 tot 16.00 uur.

Wensboom - voor licht en warmte in uw wijk

In het winkelcentrum staat een kerstboom waar een ieder zijn of haar wensen in kwijt kan. Dit soort wensbomen staan de hele week ook in Bus 63, bij buurtvereniging Buytenrode, de Hoveniers, in de wijkpost en in het Piëzocentrum. Vul zelf een kerstkaart in en hang deze in de boom.

               

Er is ook een wedstrijdformulier te krijgen waarbij een droom voor de wijk kan worden uitgewerkt. De mooiste droom wordt door Halte2717 beloond met een geldprijs en mag ook echt worden uitgevoerd!

In de jury zit o.a. wijkwethouder Taco Kuiper. De prijsuitreiking is op de wijknieuwjaarsreceptie op donderdag 12 januari van 16.00 – 18.00 uur bij buurtvereniging Buytenrode.

Kerststukjes maken voor kinderen

Onder begeleiding van buurtvereniging Hoveniers en ook van Buytenrode kunnen kinderen hun kerststukje maken om het thuis nog gezelliger te maken tijdens de feestdagen

Al deze gratis activiteiten in winkelcentrum Buytenwegh werden mogelijk gemaakt door vele wijkorganisaties.

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png