Sinterklaas bezoekt Winkelcentrum Buytenwegh!

ansichtkaart voorzijde WC Buytenwegh 2016Sinterklaas zal ook dit jaar met een heleboel Pieten Winkelcentrum Buytenwegh bezoeken! Het grote feest begint al vanaf 11.00 uur als de zwarte pieten langs de winkels lopen. Om 12.00 uur komt Sinterklaas die welkom wordt geheten door wethouder Taco Kuiper. Sinterklaas zal ook de prijzen uitreiken van de kleurwedstrijd!

 

Op de foto met een Piet
Vanaf 11.00 uur kunnen kinderen op het Kentgensplein op de foto met de Pieten, die ook de winkels bezoeken en natuurlijk strooigoed uitdelen.

 

Sinterklaas komt aan

Sinterklaas zal rond het midddaguur aankomen in het winkelcentrum, hij wil graag zoveel mogelijk kinderen zien en spreken! De prijsuitreiking aan de winnaars van de kleurwedstrijd vindt plaats om 12.30 uur. Sinterklaas deelt de prijzen uit samen met wethouder Taco Kuiper. Drie prijscategorieën 3 -5 , 6- 9 en 10 jaar e.o.
Tot 13.00 uur blijft Sinterklaas in het winkelcentrum en gaat daarna lunchen. Drumband en Majorette Korps Harpe Davids halen Sinterklaas om 13.30 uur op voor een rijtoer door de wijk in een open, Amerikaanse speciale auto en begeleiden de Sint en zijn Pieten naar de zaal aan de Cesar Franckrode voor het kinderfeest in de sporthal.

20151128 72017 20151128 72128

Dit feest wordt georganiseerd door buurtvereniging Buytenrode, welzijnsorganisatie Piëzo, Middin, Zoetermeer Actief, Wijk en Agent Samen, Wijkpost, Wijkregisseur en de handhaving.

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png