Sina Reparatiewinkel terug van vakantie

sina reapratiewinkel 1Sina Reparatiewinkel is weer terug van vakantie, u kunt bij de winkel vanaf maandag 1 augustus weer terecht voor het herstellen van schoenen, de stomerij en sleutels. De winkel start de maand augustus met leuke acties: 3 voor de prijs van 2 bij sleutels en stomerij!

Wie in de maand augustus sleutels laat namaken bij Sina Reparatiewinkel kan profiteren van de actie 3 sleutels van hetzelfde voorbeeld voor de prijs van één. Ook de stomerij doet mee in deze actie, het derde artikel dat u inlevert om te laten stomen is gratis.

 

Zomertijden Bakker Jongerius

Bakkerij Jongerius gaat van 11 juli tot en met 20 augustus om 8.30 uur open en sluit de deuren in de zomer weer om 16.00 uur

 

Vakantie Jammy's Take Out

Surinaams en Javaans afhaalcentrum Jammy's Take Out zal van 12 juli tot en met 4 augustus gesloten zijn vanwege de vakantie.

 

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png