Je haar in goede handen bij Mitra

20160422 80525Kapper Mitra is sinds kort geopend in Winkelcentrum Buytenwegh, op de plaats waar eerst de brillenwinkel zat, naast Kruidvat. Mitra Sobhani vertelt met passie over het kappersvak en is heel blij dat de eerste klanten nu geholpen kunnen worden na de verbouwing van de winkel.

20160422 80529Kapper Mitra is al vanaf 2012 gevestigd in Meerzicht, maar kon in Buytenwegh uitbreiden naar een groter pand. “Een mooie kans”, vindt Mitra, “want we willen naast knippen ook een aparte nagelstudio gaan openen en schoonheidsbehandelingen geven”. Er is in de nieuwe kapsalon gekozen voor een lichte en ruime uitstraling, met een geheel nieuw interieur. Klanten kunnen er terecht mét en zonder afspraak, iedereen is welkom!

Samen met collega Aram Saleh, die vooral de mannen knipt, is kapsalon Mitra voor alle klanten: dames, heren en kinderen. Een scherpe prijs in combinatie met goede kwaliteit maakt dat veel klanten uit Meerzicht er graag het iets langere tochtje naar Buytenwegh voor over hebben. Aram is gespecialiseerd in herenkapsels en is de vaste kapper van rappers Jonito, Fabio en Jeffrey Terranova. Opscheren in een vloeiende overgang of met een klein figuurtje, de moderne kapsels!

Mitra houdt van het contact met haar klanten, waarvan er vele al jaren terugkomen. Zij verkoopt in de kapperszaak ook haarproducten en geeft kleine schoonheidsbehandelingen, zoals epileren. Bij het epileren gebruikt Mitra geen hars of machines, maar werkt zij volgens een speciale methode waarbij de haartjes met een dun touwtje verwijderd worden. “Een zachte methode en heel veilig voor de huid!”, vertelt Mitra lachend.

 

 

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png