IMG 0282

Ongeveer 2 maanden geleden ging de Lidl dicht om te verbouwen. En met succes. De hele winkel is gestript en opnieuw opgebouwd. Nieuw plafond, tegels en meubilair zorgen voor een frisse uitstraling van de winkel, die er ook in totaal zo’n 70 m2 extra ruimte bij kreeg. Door 50 man is er de afgelopen dagen gewerkt om de nieuwe winkel weer te vullen met alle producten.
Nieuw is de servicebalie waar mensen met hun vragen terecht kunnen. Tevens verkoopt de Lidl nu ook vers afgebakken broodjes en bloemen. Er zijn bredere gangpaden gekomen en nieuwe vriesvakken.

IMG 0274 IMG 0283
IMG 0300 IMG 0306

Op woensdagochtend 2 maart was het dan zover. Honderden trouwe bezoekers hadden zich voor de winkel verzameld. Om 8:45 trok filiaalmanager Hans Berendse het winnende lootje voor de minuut gratis winkelen. De gelukkige winnaar ging als een razende door de winkel en heeft voor €87,90 aan gratis boodschappen gewonnen. Daarna werden de deuren geopend voor de rest van de bezoekers. Zowel personeel als bezoeker is blij met de nieuwe winkel. Er was wel wat stress in het begin van de ochtend want de kassa's haperden even, maar even later waren de problemen verholpen en konden de klanten weer afrekenen. Alle klanten krijgen woensdag bij de kassa een gloednieuwe boodschappentas. Veel bezoekers vonden de winkel veel gezelliger en mooier.

IMG 0311 IMG 0317
IMG 0322 IMG 0326

 

Foto's: Ernst van Erkelens, www.vanerkelens.nl