Wintersprookjes in Buytenwegh!

wintersprookjesOp zaterdag 19 december wordt het sprookjesachtig winkelen in winkelcentrum Buytenwegh. Op die dag komen diverse winterse sprookjesfiguren naar het winkelcentrum en gaat het er gegarandeerd sneeuwen!

In vrijwel alle winkels zijn sprookjesfiguren te vinden. Alle kinderen van Zoetermeer mogen op zoek naar de Sneeuwkoningin, de pinguïns, het meisje met de zwavelstokjes en nog veel meer! Heb je ze gevonden? Dan krijg je een aantekening op je Sprookjeskaart en natuurlijk iets lekkers of een klein cadeautje. En voor alle pappa’s en mamma’s is er gratis glühwein bij het kampvuur.

Elk uur komt de Sneeuwkoningin zelf langs in haar arrenslee. Alle sprookjesfiguren verwelkomen haar en zingen samen met haar het sneeuwlied, waarna het daadwerkelijk gaat sneeuwen. Kortom, een gegarandeerde witte kerst in Buytenwegh!

Wintersprookjes begint om 11.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De speciale Sprookjeskaarten zijn vanaf maandag 14 december af te halen bij The Read Shop, Gall & Gall en de winkel van Terre des Hommes.

Wintersprookjes in Buytenwegh wordt speciaal voor het winkelcentrum georganiseerd door Storytellers.

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png