Terre des Hommes reikt Dille & Kamille cadeaupakket uit

DK verloting1Door de samenwerking met Dille & Kamille ontvangt Terre des Hommes artikelen om in hun ruim 40 tweedehands winkels te verkopen. Dille & Kamille steunt hierdoor Terre des Hommes in de aanpak om wereldwijd kinderuitbuiting te stoppen.

Om deze samenwerking te vieren heeft Dille & Kamille 50 cadeaupakketten t.w.v. € 50,- beschikbaar gesteld aan de winkels van Terre des Hommes. Uit de ruim honderd deelnemers in Zoetermeer werd het winnende lot op naam van mevrouw Feijen getrokken en kon de prijs aan haar worden uitgereikt door Hans Zonneveld, de voorzitter van Terre des Hommes Zoetermeer.

Terre des Hommes is alle deelnemers aan deze verloting dankbaar voor hun aankopen in de winkel. Zij dragen hiermee bij aan de doelstelling van de winkel om zoveel mogelijk kinderen uit de erbarmelijke werkomstandigheden in de steengroeven van India te halen.

Gezellig winkelen

Javascript error before this line
Wijkpost-Buytenwegh-de-Leyens.pngalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjammy.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pngkwalitaria.jpglidl.pngmitraklein.JPGmtc.pngpolat.pngterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png