Kleurplaat3Grote Kleurwedstrijd


Sintposter2015De winkeliersvereniging organiseert een kleurwedstrijd voor de kinderen in Buytenwegh.
Elk kind kan een kleurplaat inleveren. Voor de mooiste kleurplaten zijn er leuke prijzen. De indeling is op basis van de leeftijdsgroepen 3 tot en met 6 jaar, 7 tot 9 jaar en 10 tot en met 13 jaar.
De prijsuitreiking is op zaterdag 28 november tussen 12.00 en 13.00 uur in het winkelcentrum, door de wijkwethouder de heer T. Kuiper. Sinterklaas en zijn pieten zijn hierbij natuurlijk ook aanwezig! De winnaars ontvangen bericht van de jury. Zij kunnen de prijzen dan in ontvangst nemen.
Veel plezier met kleuren.

Je kunt de kleurplaten inleveren: Voor 25 november (!!!!!!!!!!) bij de Wijkpost in het winkelcentrum, bij de Readshop en de Gall en Gall.

Vermemld op de kleurplaat je naam, adres, leeftijd en telefoon nummer, dan kunnen we bellen als je een prijs gewonnen hebt.


Sinterklaasfeest

Zaterdag 28 november. Voor kinderen van 3 tot 9 een spetterend feest met Sint en pieten. Van 14.30 – 15.30 uur. In de zaal aan de Cesar Franckrode.


Pieten running: Voor de kinderen van 10 tot en met 13 jaar. Zaterdag 28 november in de sporthal aan de Brabanderhove. Sporten met free running.


Kaarten voor beide feesten in de voor verkoop verkrijgbaar bij:
In het winkelcentrum, de Wijkpost van de gemeente, Reakt, Buurtvereniging Buytenrode Cesar Franckrode. Welzijnsorganisatie Piëzo, J. van Effenhove 37 kosten € 1, -