Buytenwegh 012De winkeliersvereniging Buytenwegh heeft in samenwerking met Stichting Rond Zoetermeer Actief een vernieuwde website gemaakt, zodat het winkelcentrum ook digitaal het hart van de wijk wordt. Digitaal is het winkelcentrum nu veel beter bereikbaar, via de nieuwe site en social media. Na de fysieke opknapbeurt van het winkelcentrum, waarbij onder andere nieuwe bankjes werden geplaatst, is het nu tijd om de digitale omgeving te vernieuwen.

Buytenwegh 007 Buytenwegh 009

Wijkwethouder Taco Kuiper bracht samen met Hans Zonneveld, secretaris van de winkeliersvereniging, alle winkeliers een taartje om ze te feliciteren met de vernieuwde website. Ook veel vrijwilligers van Rond Zoetermeer Actief waren naar de feestelijke bijeenkomst gekomen, fotografen, reporters en pr medewerkers. Taco Kuiper: “Ik zie meestal alleen Mark en Rita Neijssel, de initiatiefnemers, bij het persuurtje en activiteiten, maar ik vind het leuk om te zien dat er zoveel verschillende vrijwilligers zich inzetten voor Rond Zoetermeer Actief. Het is een heel innovatieve en sociaal betrokken organisatie, die veel betekent voor de wijk!” Vrijwilligers van Rond Zoetermeer Actief hebben heel verschillende achtergronden en ervaring, wat zij gemeen hebben is een liefde voor het journalistieke vak. Zo fotografeert Mehrdad voor de stichting in het kader van zijn reïntegratieproject en heeft Marinda op de redactie een werkervaringsplek.

Buytenwegh 013 Buytenwegh 015

Het winkelcentrum is meer dan een plek om je boodschappen te doen, het is ook en vooral een plaats waar wijkbewoners elkaar ontmoeten. De activiteiten en evenementen van het winkelcentrum zijn vanaf nu makkelijk vindbaar op de site van www.winkelcentrum-Buytenwegh.nl. Op de site staan alle winkels, eventuele aanbiedingen en diverse artikelen. Wijkwethouder Taco Kuiper werd meteen de eerste volger op het nieuwe twitter account van het Winkelcentrum, waarmee de digitale bekendheid nóg completer wordt. Volg Winkelcentrum Buytenwegh op twitter, @WCBuytenwegh of op facebook: facebook.com/winkelcentrumbuytenwegh!

Winkeliersvereniging Buytenwegh en Stichting Rond Zoetermeer Actief hebben elkaar gevonden door de verbindende kracht van de wijkregisseur, die de basis legde voor het contact. Deze samenwerkingsvormen worden toegejuicht door de wijkwethouder.

Kijk bij Foto albums voor nog meer foto's: http://www.winkelcentrum-buytenwegh.nl///foto-albums

 

Foto's: Patricia Munster, Jerry Mallee