vaderdag BuytenweghWinkelcentrum Buytenwegh organiseert een bijzonder feestje voor alle vaders in Buytenwegh. Op zaterdag 15 juni kunnen kinderen een mooie snoeppot versieren en vullen voor hun vaders, maar Terre des Hommes houdt deze dag ook een modeshow voor het goede doel.

De presentatie van de dag is in handen van John Tuinebreijer en Duane Ruijtenbeek die de modeshow op de ‘catwalk’ zullen begeleiden. Terre des Hommes wil met de modeshow laten zien dat de tweedehands kleding in de Terre des Hommes winkel vaak van zeer goede kwaliteit is en niet onder doet voor nieuw gekochte kleding. De opbrengst van de kledingverkoop is bestemd voor het goede doel van Terre des Hommes: het helpen van kinderen en het voorkomen van uitbuiting en misbruik van kinderen.

Speciale gast voor deze middag is Zoetermeerse musicalster en zanger René van Kooten die een optreden zal geven. Op het plein staat deze middag  een draaimolen waar de kinderen gratis een rondje mogen draaien. Het feestje voor vaderdag is van 13.00 tot 16.00 op het Kentgensplein in Winkelcentrum Buytenwegh.