Nieuws

Heel veel prachtige foto's voor moeder

Moederdag Buytenwegh2In Winkelcentrum Buytenwegh konden kinderen weer op de foto voor Moederdag. Verkleed als prinses, batman of gewoon als zichzelf zorgden de kinderen zo voor een leuk en origineel moederdagcadeautje.

Lees meer...

Paashaas bezoekt winkelcentrum

Pasen en VariasbandDe Paashaas zal op zaterdag 16 april Winkelcentrum Buytenwegh bezoeken en wat lekkers uitdelen aan alle kinderen. De Paashaas is in het Winkelcentrum van 13 tot 16 uur. Ook zal er een spetterend live optreden zijn van de Varias Band.

Lees meer...

Terre des Hommes Zoetermeer start actie 7 mei

TdH T shirts mei 2022De openingstijden van Terre des Hommes wijzigen met ingang van 7 mei. De winkel in Buytenwegh is voortaan op zaterdag open van 11 tot 14 uur. Om er extra aandacht aan te geven is er vanaf zaterdag 7 mei T-shirt-uitverkoop.

Lees meer...

Terre des Hommes Buytenwegh houdt Voorjaarsuitverkoop

Terre des Hommes mrt 2022Terre des Hommes houdt van 15 tot en met 19 maart uitverkoop. Met name de kleding is daarbij afgeprijsd en zo is het al mogelijk om kleding voor slechts één euro te kopen. Dit om plaats te maken voor nieuwe seizoensartikelen.

Lees meer...

Geef mama een mooie foto!

moeder vaderdag WC Buytenwegh22Welke moeder wil nou niet een mooie foto van haar kinderen voor Moederdag? Alle kinderen van Buytenwegh kunnen zaterdag 7 mei in Winkelcentrum Buytenwegh op de foto voor mamma. De foto's worden meteen afgedrukt en ingelijst om op Moederdag te geven.

Lees meer...

Agenda voor 2022 is weer gevuld!

Alle Buytenweghers die snakken naar leuke evenementen in het winkelcentrum kunnen hun hart ophalen, de agenda is weer goed gevuld voor het komende jaar! Het eerstvolgende evenement zal komende maand zijn, in april komt de Paashaas naar Buytenwegh om chocolade surprises uit te delen aan de kinderen.

Lees meer...

Paashaas maakt feestje met Variasband

20220416 29990Zaterdagmiddag 16 april bracht de Paashaas een bezoekje aan Winkelcentrum Buytenwegh, samen met de Variasband die een muzikaal optreden gaven. De band speelde hun nieuwe nummer: De plek is Zoetermeer, maar het publiek luisterde ook graag naar de golden oldies.

Lees meer...

Terre des Hommes Zoetermeer zoekt vrijwilligers

Terre des Hommes feb 2022Nu de winkel van Terre des Hommes in Buytenwegh weer gewoon open is, zijn er verschillende vrijwilligers nodig. Wie komt het team versterken? Terre des Hommes strijdt tegen kindermisbruik en kinderarbeid en biedt noodhulp. De kringloopwinkel in Winkelcentrum Buytenwegh heeft als doel om Terre des Hommes financieel te ondersteunen.

Lees meer...

ZA_logo_2018_klein.jpgalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizza_il_mondo.jpgpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png