Nieuws

Koningsdag tompouce bestellen

tompouceJongerius had vorig jaar Koningsdag een ware run op de Oranje tompouce. Om te voorkomen dat u dit jaar toch deze feestgebakjes in huis heeft, zijn ze tot 24 april te bestellen. Onze bakker in Buytenwegh heeft naast de tompouce nog veel meer 'oranje lekkers' in huis. Op 27 april zal de winkel open zijn van 8 tot 12 uur.

Lees meer...

Click & Collect ook bij Terre des Hommes

tdh artikel feb 2021Bij de winkel van Terre des Hommes in Buytenwegh kunnen nu ook artikelen worden besteld en afgehaald. Hiermee proberen zij tijdens de verplichte sluiting toch diverse artikelen een tweede leven te geven en daarbij ook een goed doel steunen.

Lees meer...

Maak een afspraak bij Dominique’s HaarDroom

dominiques haardroomU kunt weer terecht bij Dominique’s HaarDroom om uw haar te laten knippen, krullen of kleuren. De kapsalon is elke maandag gesloten, voor de andere dagen kunt u telefonisch een afspraak maken. Ook vrijdagavond bent u met een afspraak welkom in de salon.

Lees meer...

Mooie sneeuwplaatjes in het winkelcentrum

20210207 23091De sneeuw kan soms voor overlast en ongemak zorgen, maar het levert ook prachtige plaatjes en veel sneeuwpret op. Bekijk ons overzicht met de mooiste sneeuwfoto's in Winkelcentrum Buytenwegh.

Lees meer...

Terre des Hommes winkel weer open

terre des hommes weer openDe winkel van Terre des Hommes in Winkelcentrum Buytenwegh is sinds 3 maart weer open. Vaste bezoekers zal het opvallen dat de zaak grondig is opgeknapt en een eigentijds uiterlijk heeft gekregen. De prettige sfeer en het aantrekkelijk assortiment nodigen uit om weer langs te komen.

Lees meer...

SCAL voor bloedafname in Buytenwegh

scal1In het voormalige pand van de Wijkpost Buytenwegh, aan de Hannie Schaftrode 142, is onlangs een nieuwe vestiging van SCAL geopend. SCAL is een organisatie die zorgt voor medische onderzoeken en vooral is gericht op de huisartsen.

Lees meer...

Vrolijke teksten: Hou vol!

coronatekst bwOp het pleintje van de Peter Zuidhove bij het Winkelcentrum staan in vrolijke kleuren bemoedigende teksten: Hou vol! en We doen het Samen. De makers willen hiermee de bewoners van Buytenwegh een hart onder de riem steken in deze moeilijke coronatijd.

Lees meer...

Oliebollen en essentiële winkels open

oliebollen buytenweghAlle essentiële winkels mogen ook in de lockdown open blijven, hieronder vallen de winkels die bijvoorbeeld eten of medicijnen verkopen. Ook oliebollen zijn nog te verkrijgen op het Kentgensplein in Winkelcentrum Buytenwegh, omdat hij in de open lucht verkoopt, mag de verkoop doorgaan.

Lees meer...

ZA_logo_2018_klein.jpgalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizza_il_mondo.jpgpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png