Nieuws

Overlijden Hans Zonneveld

dhr. Zonneveld zw lichtHans Zonneveld is op 11 januari 2023 in Delft overleden. De familie Zonneveld geeft kennis van zijn overlijden.

Lees meer...

Hele middag kerstmuziek op Kentgensplein

20221217 36158Zaterdagmiddag klonk er prachtige kerstmuziek, en andere nummers, op het Kentgensplein in Winkelcentrum Buytenwegh. Muziekvereniging Buytenrode gaf een kerstoptreden op de kerstmarkt van het winkelcentrum. 

Lees meer...

Tijdelijke wijkpost Buytenwegh

wijkpost buytenweghIn Buytenwegh komt, in ieder geval tijdelijk, de wijkpost terug. Bij verschillende bewonersbijeenkomsten bleek dat de wijkpost zeer gemist wordt, veel bewoners willen deze terug. De wijkpost in Buytenwegh komt in het activiteitencentrum van inZet, midden in het winkelcentrum.

Lees meer...

Kerstmarkt met kraampjes en kerstman

De Kerstman pakt groots uit dit jaar met een heuse kerstmarkt in Winkelcentrum Buytenwegh! Er zullen zaterdag 17 december meerdere kramen op het Kentgensplein staan, met onder andere kinderboeken, kerstsnuisterijen en zelfgemaakte kadootjes door Middin.

Lees meer...

Supermarkt Al Basma geopend

20221223 36280Vlak voor kerst opende Supermarkt Al Basma de deuren in Winkelcentrum Buytenwegh. De trotse eigenaars Ahmad Akraa en Roula Bakir verwelkomden al op de eerste dag vele klanten. Mensen kwamen langs om de familie geluk te wensen, te kijken wat er allemaal aan aanbod is en meteen wat inkopen te doen.

Lees meer...

Sinterklaas bezocht Winkelcentrum Buytenwegh

20221203 35739Sinterklaas bezocht zaterdag 3 december Winkelcentrum Buytenwegh, samen met zijn twee Amigo's Don en Juan. De Sint was heel blij om de kinderen van Buytenwegh weer te zien, heel veel kinderen waren gekomen om Sinterklaas te begroeten.

Lees meer...

Syrische supermarkt in Buytenwegh

Syrische Supermarkt Al Basma 1In Buytenwegh opent op 23 december een Syrisch-Arabische supermarkt onder de naam 'Al Basma'. Voor eigenares Roula Bakir is het een lange weg geweest om als vluchteling een eigen winkel te beginnen. Ondanks alle tegenslagen, bleef ze volhouden. Het verhaal van een vrouw die altijd optimistisch blijft. 

Lees meer...

Arabische supermarkt in Buytenwegh

supermarkt buytenweghNaast de verbouwing van het Kruidvat wordt er ook druk verbouwd aan de andere kant van Winkelcentrum Buytenwegh. Op de locatie waar vroeger de Readshop gevestigd was, komt binnenkort een Arabische supermarkt. De opening is waarschijnlijk over twee weken.

Lees meer...

ZA_logo_2018_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png