Nieuws

Oliebollen en essentiële winkels open

oliebollen buytenweghAlle essentiële winkels mogen ook in de lockdown open blijven, hieronder vallen de winkels die bijvoorbeeld eten of medicijnen verkopen. Ook oliebollen zijn nog te verkrijgen op het Kentgensplein in Winkelcentrum Buytenwegh, omdat hij in de open lucht verkoopt, mag de verkoop doorgaan.

Lees meer...

Soep en verrassingen in Buytenwegh

20201103 21167Halte 2717, het inlooppunt aan de Carry van Bruggenhove, is tot nader order gesloten, maar draait voor de regelmatige bezoekers een programma op afstand. Om elkaar niet uit het oog te verliezen worden mensen gebeld om gezellig bij te praten.

Lees meer...

Magisch Zonnetje voor Nel Hoogeveen

20201212 21915Nel Hoogeveen is voor veel mensen een bekend gezicht in Buytenwegh. Zij is vrijwilligster bij buurtvereniging Hoveniers, maar ook betrokken bij Halte 2717 en heel veel activiteiten rond het Winkelcentrum. Afgelopen zaterdag ontving Nel een Magisch Zonnetje van Magisch Zoetermeer, voor al haar inzet.

Lees meer...

Kleurplaat voor Sinterklaas

kleurplaat sint 2020 copyKinderen kunnen weer een mooie kleurplaat voor Sinterklaas maken! Als ze deze vóór 20 november inleveren bij Mira's Hairstyling, Zeeman, Jongerius of Kruidvat in het Winkelcentrum, dan maken ze kans op leuke prijzen in de jaarlijkse kleurwedstrijd.

Lees meer...

Sinterklaas deelt prijzen wedstrijd uit

20201128 21466Sinterklaas heeft afgelopen zaterdag de prijzen uitgereikt van de kleurwedstrijd van Winkelcentrum Buytenwegh. De Sint vond het jammer dat de intocht in het winkelcentrum dit jaar niet kon plaatsvinden, maar was heel blij met de vele tekeningen uit Buytenwegh.

Lees meer...

Sinterklaassurprise maken in de Kinder Ambachtenwerkplaats

20121201 7606Wanneer is een cadeau voor iemand een surprise? In de feestmaand december, en specifiek als we Sinterklaas vieren, maken bovenbouwers van basisscholen (en wie dat wil) een Sinterklaassurprise voor elkaar, de Ambachtenwerkplaats kan hierbij helpen.

Lees meer...

Boodschap van Sinterklaas

20201118 21389Sinterklaas heeft een boodschap voor alle kinderen van Buytenwegh: doe mee met de kleurwedstrijd van Winkelcentrum Buytenwegh! De kleurplaat kun je krijgen in de winkels en ook hier weer inleveren.

Lees meer...

Jaarlijkse Pompoenverkoop in Buytenwegh

pompoenen verkoop 2020De jaarlijkse verkoop van pompoenen in Winkelcentrum Buytenwegh door cliënten van Middin is ontstaan uit samenwerking tussen Halte2717, de winkeliersvereniging, Middin en andere Vrienden van Buytenwegh. Woensdag 28 oktober zijn de pompoenen er weer op het Kentgensplein.

Lees meer...

ZA_logo_2018_klein.jpgalexanderhaarmode.pngbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizza_il_mondo.jpgpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png