Nieuws

Zonnige Moederdagfoto's op het Kentgensplein

20230513 39268Heel veel kinderen hebben weer gebruik gemaakt van de Moederdag Foto actie van de Winkeliersvereniging in Winkelcentrum Buytenwegh. Midden op het plein in het winkelcentrum konden zij zich verkleden en een mooie foto laten maken voor moeder.

Lees meer...

Snuffelmarkt Buytenrode

snuffelmarkt Buurtvereniging Buytenrode organiseert op 11 juni van 10:00 tot 16:00 uur een Snuffelmarkt aan de Cesar Franckrode 60. Toegang is gratis en er worden op deze markt allerlei spullen (oud en nieuw) aangeboden.

 

Lees meer...

Sporten is gezond

20230506 38841Op de Sport en Gezondmarkt in Winkelcentrum Buytenwegh stond zaterdag 6 mei gezond leven centraal. Winkeliers van het winkelcentrum stelden gezonde producten beschikbaar, zoals verse komkommer, wortels en appels. Op het plein werden demonstraties karate en iaido gegeven.

Lees meer...

Paashaas geniet van zonnetje in Buytenwegh

20230408 37737De Paashaas bezocht zaterdag 8 april Winkelcentrum Buytenwegh om alle bezoekers Vrolijk Pasen te wensen. De Paashaas genoot op het plein van het zonnetje en deelde maar gauw zijn chocolade paaseitjes uit voordat deze zouden smelten.

Lees meer...

Verras moeder met een mooie foto

20220507 31009Zondag 14 mei is het weer Moederdag en om alle moeders in Buytenwegh te verrassen kunnen kinderen op zaterdag 13  mei een mooie foto laten maken op het Kentgensplein in Winkelcentrum Buytenwegh. De gratis foto kan je een half uurtje later al ophalen om deze de volgende dag aan moeder te geven!

Lees meer...

Repair Café Zoetermeer repareert kapotte spullen

Repair Café ZoetermeerGooit u een kapot apparaat weg en koopt u een nieuwe? Bij het Repair Café Zoetermeer in de Piëzo Ambachtenwerkplaats in het winkelcentrum Buytenwegh kunnen kapotte spullen weer gerepareerd worden zodat ze weer een hele tijd mee kunnen.

Lees meer...

Sport en Gezond op het plein

sport en gezondmarktWinkelcentrum Buytenwegh organiseert zaterdag 6 mei de Sport, Spel en Gezondmarkt. Op het Kentgensplein komen verschillende kramen met gezonde keuzes in voedsel, het publiek mag hier ook van proeven. Sportverenigingen uit de wijk geven demonstraties en open lessen.

Lees meer...

Paashaas bezoekt het Winkelcentrum

Pasen BuytenweghMister Paashaas en Monsieur Fleurissant zullen samen Winkelcentrum Buytenwegh bezoeken op zaterdag 8 april. De Paashaas neemt natuurlijk heel veel lekkere chocolade eitjes mee en wil met iedereen graag een selfie maken.

Lees meer...

ZA_logo_2018_klein.jpgal_basma_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngcafetaria_buytenwegh.jpgdjawa.pngelif_klein.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizzeria_alvero.pngreakt.jpgscal.pngterredeshommes.pngzeeman.png