IMG 0243Zondag 8 oktober wordt bij buurtvereniging Buytenrode weer de spirituele beurs georganiseerd. Deze beurs bestaat al vele jaren en kent een trouwe schare van bezoekers en deelnemers.

De kleinschalige opzet van de beurs biedt geïnteresseerden een mooie gelegenheid om kennis te maken met de spirituele omgeving die ons omringt. Er zijn sessies voor kaartlegging, handlezing, wastekening, astrologie, fotoreading, voetreflex, stoelmassage, centra touch techniek, reiki en meer. Daarbij is er een mooi ingerichte stand met spirituele zaken.

De entree voor de beurs is gratis waardoor een bezoek hieraan voor iedereen mogelijk is. De prijs voor een tafelconsult van ca. 20 minuten is € 12,=
De intieme uitstraling van de beurs wordt verrijkt door de knusse ruimte van buurtvereniging Buytenrode waar drankjes en hapjes tegen een geringe prijs verkrijgbaar zijn.

De beurs is 8 oktober vanaf 11.00 uur open en sluit om 17.00 uur. Het adres is Cesar Franckrode 60, Zoetermeer.

Voor meer informatie of vragen kunt u bellen met buurtvereniging Buytenrode telefoon 079-3518298 of een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.