pop on tourZaterdag 19 augustus komt Pop On Tour weer naar Buytenwegh na het grote succes van de optredens vorig jaar. John Medley zal weer een spetterend optreden geven, en wordt vergezeld door artiesten als Dennis Winkler, Jamie en Jan Schneider. 

Pop on Tour is het succesvolle vervolg op Survivalpop: de coronaedities op internet toen er door het coronavirus geen live optredens mochten worden gehouden. Van 12.30 uur tot 17.00 uur kun je genieten van de verschillende optredens. De presentatie ligt in handen van onze welbespraakte Zoetermeerder: Ward Meijroos.

Survivalpop-ambassadeur John Medley is er al vanaf het begin van Survivalpop bij, de Haagse zanger en entertainer weet van elk feestje een succes te maken. Medley treedt vaak op in Zoetermeer, bij Survivalpop, Nacht van de Hollandse Sterren en de Foute Gasten. Hij zingt vooral Nederlands repertoire, covers maar ook eigen werk.

Zanger Dennis Winkler is geboren en getogen te Den Haag en muziek gaat als een rode draad door zijn leven, van het spelen op een oud orgeltje tot piano, keyboard of gitaar. Dennis zingt Engels en Nederlandstalig van Frank Sinatra t/m André Hazes. 

De zingende timmerman Jan Schneider is geboren in Den Haag, maar woont alweer jaren in Zoetermeer. Zingen is in eerste instantie alleen een leuke hobby, totdat vrienden hem voor de grap opgeven voor een talentenjacht in ‘Café Het Afzakkertje’ in Leidschenveen. Jij eindigt tot zijn verbazing als tweede, waarna hij regelmatig gevraagd wordt om optredens te verzorgen. Zijn debuutsingel is in 2019 de oude Hazes cover ‘Een vriend’ in een nieuw jasje.

Ook Wilbur’s zangcarrière begon als een geintje met de Zingende Schilders en het nummer ‘je krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’. Het nummer werd 300.000 keer gestreamd en Wilbur kreeg de smaak van het optreden te pakken.