20230513 39268Heel veel kinderen hebben weer gebruik gemaakt van de Moederdag Foto actie van de Winkeliersvereniging in Winkelcentrum Buytenwegh. Midden op het plein in het winkelcentrum konden zij zich verkleden en een mooie foto laten maken voor moeder.

De foto kregen zij na een half uurtje gratis mee, mooi op tijd om moeder op zondag te verrassen bij het Moederdagontbijt! De kinderen mochten zelf kiezen of zij verkleedkleren aan wilden om zo als piraat, mooie prinses, Spiderman of jonkheer op de foto te gaan. Zij werden daarbij geholpen door een piratenkapitein en piratenprinses. Maar gewoon in je eigen kleding kon natuurlijk ook. Even wachten in het zonnetje en de foto was al klaar. 

20230513 39211  20230513 39275 

Twee foto's zijn nog niet opgehaald op zaterdag, deze foto's zijn tijdens de openingstijden bij het Kruidvat op het Kentgensplein af te halen.

In samenwerking met All in One Evenementen en Zoetermeer Actief zorgde Winkelcentrum Buytenwegh zo voor een niet te vergeten Moederdag in Buytenwegh!

Je kan de foto's zo van de site downloaden. Daarvoor klik je op de foto in het album, dan krijg je onderaan de foto een klein balkje met icoontjes, klik daar op de 'i' en dan op downloaden. Dan krijg je de foto in goede kwaliteit.

uitleg fotos

ozio_gallery_nano