Repair Café ZoetermeerGooit u een kapot apparaat weg en koopt u een nieuwe? Bij het Repair Café Zoetermeer in de Piëzo Ambachtenwerkplaats in het winkelcentrum Buytenwegh kunnen kapotte spullen weer gerepareerd worden zodat ze weer een hele tijd mee kunnen.

Elke dinsdag- en woensdagochtend kunt u bij het RepairCafé terecht met uw kapotte kacheltje, uw lekkende koffiezetapparaat, uw vastgelopen naaimachine en vele andere defecte huishoudelijke apparaten. Samen met de vrijwilligers van het RepairCafé kunt u nagaan waarom het apparaat niet meer werkt en of het te repareren is.

U kunt tijdens de openingsuren gratis terecht met uw kapotte spullen. Als u even moet wachten, kunt u een gratis kopje koffie of thee drinken aan de leestafel, waar boeken en handleidingen ter inzage liggen over het repareren van allerhande apparaten. Het is de bedoeling om samen met de aanwezige vrijwilligers het apparaat te repareren. RepairCafé heeft geen onderdelen op voorraad. Als er onderdelen besteld moeten worden, is het de bedoeling dat de klant dit zelf besteld.

U kunt bij het RepairCafé terecht voor de reparatie van o.a. elektrische huishoudelijke apparaten zoals stofzuigers, koffiezetapparaten, waterkokers, naaimachines, verlichting, audio apparatuur, computers of elektrisch gereedschap (o.a.boormachines).

Elke dinsdag en woensdag van 9:15 tot 12:00 uur (ook in de Meivakantie) i het RepairCafé geopend aan de Teldersrode 25.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Milou van Loenen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar de locatie via 079-8881928.