Opening Geldpunt en inloop Ambachtenwerkplaats 10 maart 2023 2 van 6Onder het genot van een drankje is afgelopen woensdag 8 maart de opening van het tweede Geldpunt en de verhuizing van inZet inlooplocatie Buytenwegh & De Leyens gevierd. Beide zijn nu gevestigd op de Teldersrode midden in Winkelcentrum Buytenwegh.

In deze feestelijke receptie stonden directeur-bestuurder inZet Zoetermeer Bertine Spijkers, en wethouders Ingeborg ter Laak en Bouke Velzen stil bij alle ontwikkelingen. Bouke Velzen over het Geldpunt: "We zijn begonnen in Seghwaert, en nu is hier het tweede inlooppunt van het Geldpunt. We bieden ruimte aan mensen die kunnen binnenlopen en vragen hebben over geld. Die zeggen “Help, ik red het niet meer, ik weet het niet meer. Wat moet ik doen?’
De eerste geluiden over de hulp van het Geldpunt zijn veelbelovend."

   

Opening Geldpunt en inloop Ambachtenwerkplaats 10 maart 2023 3 van 6  Opening Geldpunt en inloop Ambachtenwerkplaats 10 maart 2023 6 van 6 

Wethouder Ingeborg ter Laak: "Het mooie van deze InZet inlooplocatie is dat je hier binnen kan lopen en kan deelnemen aan een activiteit. Ik denk dat de glitter in de ogen van die inwoner ons allemaal een glans geeft, hier in dit pand waar wij elkaar ontmoeten".

Het Geldpunt is informatief en kan vragen beantwoorden over financiële problemen, prijsstijgingen of mogelijkheden voor subsidie of bijdragen. Ook wordt soms doorverwezen naar andere organisaties zoals de Formulierenbrigade. Voor informatie over het Geldpunt kunt u bellen met 079-2060260 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De inlooplocatie inZet Buytenwegh & De Leyens is verhuisd van de Cesár Franckrode 64 naar de Teldersrode 25. Inwoners van Zoetermeer kunnen hier een afspraak maken om een activiteit te ondernemen. Voor informatie over activiteiten kunt u bellen met 079-8881928.