Programma Survivalpop is bekend!

poster survivalpop buytenweghHet programma van Survivalpop on Tour in Winkelcentrum Buytenwegh is bekend, van 13.00 tot 17.00 uur zullen de artiesten het poppodium betreden. Kijk hier snel hoe laat welke artiest on stage komt!

 

Zaterdag 20 augustus aanstaande wordt Zoetermeer op een spectaculair topfeest getrakteerd: SURVIVALPOP ON TOUR! Iedereen is welkom op dit gratis toegankelijke ‘spektakel’ met een behoorlijke dosis live entertainment. Dit ‘muziek-circus’ brengt deze middag van 13:00 tot 17:00 een bezoek aan Winkelcentrum Buytenwegh. In deze editie zullen John Medley, Peter la Haye, André Pronk, Ricky Daniels en The Weepers op de planken knallen. 


13:00: Ricky Daniels
Ricky, geboren in Birmingham, begon zijn muzikale carrière in diverse ‘dance bands’ als leadzanger/gitarist. Later toerde hij door het Verenigd Koninkrijk en werkte in verschillende clubs als zanger/gitarist. Oók als zang-/piano-entertainer, heeft Ricky wereldwijd opgetreden. Op dit moment woont hij in Zoetermeer en wordt geboekt door heel Nederland… in bars, restaurants, besloten feesten en casino’s. Onlangs was hij nog te zien bij the Voice senior, waarbij alle juryleden hun stoel draaiden, alleen kwam hij nèt niet in de finales. 


13:40: André Pronk
Eén van Neerlands graag geziene entertainers. Bekend geworden door zijn ludieke audities van Idols en X-Factor, zijn assistentie bij Jensen op TV en jarenlang vaste gast bij 3FM radio-DJ Giel Beelen. Al snel kreeg deze gezellige entertainer de bijnaam ‘Koning van de Lach’… Geen feest als André Pronk niet is geweest!


14:20: Peter La Haye
De in Zoetermeer geboren en getogen zanger Peter La Haye is allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Op tienjarige leeftijd kreeg hij een soundmixer, deed al snel mee aan diverse talentenjachten en ging met diverse collega’s op pad. Inmiddels timmert Peter al jaren aan de weg, heeft een geweldig stemgeluid en is op het podium een ras-entertainer. Een geliefde gast bij diverse feesten, partijen en evenementen. Zijn repertoire is afwisselend. Met eigen nummers en bekende covers wordt het gegarandeerd een feest in winkelcentrum Buytenwegh!


15:05: John Medley
Wie kent ‘m niet... Onze ambassadeur van SURVIVALPOP. Deze all round zanger/entertainer/presentator is een graag geziene gast in vele café’s, zalen en op festivals! Altijd gegarandeerd het dak eraf met zijn aanstekelijke performance en (voornamelijk) Nederlandstalig repertoire. Dat mag hij ook deze middag op de bühne laten zien en horen tijdens dit festijn!


16:00: The Weepers
Drie mannen met drie instrumenten, drie akkoorden en een koffer vol met lekkere songs! Songs uit vervlogen tijden. Blues en rock ’n' roll, daar weten deze heren wel raad mee. Een bijzonder goed op elkaar ingespeeld trio dat op verschillende podia op hun plek is. Wij gaan er dan ook vanuit dat ze met deze editie van SURVIVALPOP ON TOUR bij jullie ook de voetjes van de vloer krijgen. 


De presentatie ligt in handen van onze welbespraakte Zoetermeerse ZFM-DJ: Ward Meijroos. Hij zal dit spektakel nog completer maken met zijn professionele af- en aankondigingen.


Winkelcentrum Buytenwegh is gelegen aan het Kentgensplein in Zoetermeer en is zeer gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer. Daarnaast is er ook nog volop gratis parkeergelegenheid. Dus kom 20 augustus lekker langs en geniet van veel kijk- en luisterplezier tijdens Survivalpop on Tour.

Survivalpop wordt georganiseerd door All-In-One Feestjes en Sweet Lake Events.

ZA_logo_2018_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png