Survivalpop on Tour: mis het niet!

 survivalpop artiesten

 

poster survivalpop buytenweghHeb je zaterdag 20 augustus al groot in je agenda staan? De muzikale optredens van Survivalpop on Tour mag je niet missen! Artiesten als John Medley, Peter la Haye, André Pronk, Ricky Daniels en The Weepers maken hun opwachting op het podium van Winkelcentrum Buytenwegh en zullen van 13.00 tot 17.00 uur spetterende geven.

Survivalpop-ambassadeur John Medley is er al vanaf het begin van Survivalpop bij, de Haagse zanger en entertainer weet van elk feestje een succes te maken. Medley treedt vaak op in Zoetermeer, bij Survivalpop, Nacht van de Hollandse Sterren en de Foute Gasten. Hij zingt vooral Nederlands repertoire, covers maar ook eigen werk.

De in Zoetermeer geboren en getogen zanger/producer Peter La Haye, is ook allang geen onbekende meer in de Nederlandse muziekwereld. Hij stond op de bühne met Sugar Lee Hooper en André Hazes en maakte naast alle optredens ook zijn eigen nummers in zijn studio Leico Music.

André Pronk is al jarenlang bekend als de gezellige entertainer en wordt ook wel ‘de koning van de lach’ genoemd. Hij is veelzijdig en krijgt altijd de lachers op zijn hand.

Ricky Daniels is afkomstig uit Engeland en is een professionele piano entertainer. In 2021 zong hij 'How Sweet It Is (To Be Loved By You)' van James Taylor tijdens The Blind Auditions van The Voice Senior. De coaches twijfelen nog wat in het begin van de performance om te draaien, maar uiteindelijk zwichten ze allemaal voor de rauwe stem van Ricky. Hij gaat verder in het team van Ilse.

Het trio van The Weepers is een graag geziene gast in Zoetermeer bij Vijverpop en het Blues Festival. Zij spelen onvervalste authentieke blues, jaren 50 rock&roll en een vleugje country en jazz. Het repertoire bestaat uit vele songs uit vervlogen tijden die gespeeld worden in het nieuwe millennium.

 

ZA_logo_2018_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png