Terre des Hommes Zoetermeer start actie 7 mei

TdH T shirts mei 2022De openingstijden van Terre des Hommes wijzigen met ingang van 7 mei. De winkel in Buytenwegh is voortaan op zaterdag open van 11 tot 14 uur. Om er extra aandacht aan te geven is er vanaf zaterdag 7 mei T-shirt-uitverkoop.

“De openingstijden op de zaterdag worden aangepast aan de wensen van onze klanten, dus we gaan een uurtje eerder open en dicht”, aldus de voorzitter van de Zoetermeerse winkel, Marijke van der Meer. “We kunnen nog steeds meer klanten en meer vrijwilligers gebruiken om weer terug te komen op het niveau van vóór corona.”

De kringloopwinkel is van dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 16.00 uur en voortaan op zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze openingstijden kunnen ook spullen worden aangeboden. De winkel kan alleen kleding gebruiken die heel en schoon is.

Van 7 tot en met 14 mei zijn alle T-shirts en polo’s met korte mouwen in de aanbieding: 2 stuks voor 2,25 euro.

De opbrengst gaat naar projecten tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel en kinderarbeid. Wie wil meehelpen: Terre des Hommes Zoetermeer zoekt nog medewerkers voor één dagdeel per week, een winkelcoördinator en een vrijwilligerscoördinator. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

ZA_logo_2018_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png