Terre des Hommes mrt 2022Terre des Hommes houdt van 15 tot en met 19 maart uitverkoop. Met name de kleding is daarbij afgeprijsd en zo is het al mogelijk om kleding voor slechts één euro te kopen. Dit om plaats te maken voor nieuwe seizoensartikelen.

"Bij het wisselen van de seizoenen moet de winkel opgeruimd worden, dus staan de vrijwilligers klaar voor de grote voorjaarsuitverkoop", zegt Marijke van der Meer, de voorzitter van de Zoetermeerse winkel, "We kunnen dan in de week erna weer volop aan de slag met de verkoop van voorjaars- en zomerkleding."

De kringloopwinkel is van dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 15.00 uur. De opbrengst van de winkel, die volledig door vrijwilligers wordt gerund, gaat naar het landelijke Terre des Hommes die het geld gebruikt voor projecten tegen kindermisbruik, seksuele uitbuiting, kinderhandel en kinderarbeid.

Wie zomerkleding heeft die niet meer wordt gebruikt, kan dit aan de winkel te schenken. Dit kan alleen tijdens de openingstijden.