Terre des Hommes feb 2022Nu de winkel van Terre des Hommes in Buytenwegh weer gewoon open is, zijn er verschillende vrijwilligers nodig. Wie komt het team versterken? Terre des Hommes strijdt tegen kindermisbruik en kinderarbeid en biedt noodhulp. De kringloopwinkel in Winkelcentrum Buytenwegh heeft als doel om Terre des Hommes financieel te ondersteunen.

Op dit moment zijn er vrijwilligers nodig voor de werkzaamheden in de winkel op dinsdagmiddag en vrijdagmiddag en als zich genoeg mensen aanmelden ook voor de zaterdag. Terre des Hommes is daarnaast ook op zoek naar een vrijwilligerscoördinator om de inzet van de vrijwilligers in goede banen te leiden.

Marijke van der Meer, voorzitter van de Zoetermeerse stichting: ‘We hopen dat we genoeg vrijwilligers kunnen vinden die ons op een vast dagdeel kunnen helpen. Juist door het met een flinke groep te doen kan iedereen het lang volhouden. Het is niet alleen leuk werk, maar ook gezellig. Wie wil kan het altijd eerst een tijdje proberen.’

Mensen die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wie eerst telefonisch wat meer informatie wil kan bellen met 06 2224 1096.