oliebollen Buytenwegholiebollen Buytenwegh2Voor de lekkerste oliebollen kun je ook dit jaar weer terecht bij de oliebollenkraam in Winkelcentrum Buytenwegh. Tot en met nieuwjaar verkopen ze hier heerlijke oliebollen, maar ook krentenbollen en churros aan alle liefhebbers van deze winterse lekkernij.

De oliebollenkraam is van maandag tot en met zaterdag open van 12 tot 18 uur, met uitzondering van Eerste Kerstdag. Veel buurtbewoners keken al reikhalzend uit naar de oliebollenkraam, die trouw elk jaar in het winkelcentrum op het Kentgensplein staat. De oliebollen smaken weer als vanouds en ook de prijs is hetzelfde gebleven, 6 oliebollen voor €5,-. "We hebben ervoor gekozen om de prijs van de oliebollen niet te verhogen, ondanks dat alle kosten wel hoger zijn geworden", vertelt de oliebollenbakker, "leveranciers hebben hun prijzen verhoogd en ook gas is duurder. Maar we hopen de mensen blij te maken met lekkere oliebollen en er weer veel te verkopen!"

Dit jaar verkoopt de kraam ook weer churros, een zoete lekkernij soms aangeduid als de Spaanse donut. Churros zijn gemaakt van gefrituurd tarwedeeg en vooral erg populair bij de jongere bezoekers.