Dorien en Koters doen mee aan de Griezel-Loop

halloween BW2halloween BW1Dorien Luijten en haar kinderen Anna-Sofie (8) en Sepp (5) kiezen regelmatig een leuke activiteit uit, trekken eropuit en vertellen er graag over. In Winkelcentrum Buytenwegh deden de kinderen enthousiast mee aan de Griezel-Loop.

Op zaterdag werd door All-in One Kinderfeestjes een succesvolle griezel-loop georganiseerd in Winkelcentrum Buytenwegh. Op elke hoek stond een griezel, een enge piraat of dansende heksen.  Omdat het een kleinschalig centrum  is, kon je overal een praatje en foto’s maken, dit zorgde natuurlijk voor een grootse beleving. De figuren deelde stukjes lint uit en als je alle lintjes verzameld had, kon je uit de magische kist bij Tovenaar Fa-Fa lekker en verpakt snoep uitzoeken. Dorien: "Helaas was dit alleen voor de kinderen en nadat ik daarom had uitgehuild bij een van de heksen kreeg ik van haar een betoverd chocolaatje. Tussendoor toverde de Tovenaar nog wat kunstjes uit zijn mouw en werd er spannende muziek gedraaid. Dat het regende, maakte niet zoveel uit want het was een gezellig evenement en de karakters vervulde hun rol met overtuigend en vol overgave."

Anna-Sofia: “Was dat Tovenaar Fa-Fa? Ik herkende hem niet aan zijn nieuwe kleding, hoor!”
Sepp: “Ik wel, ik zag het aan zijn toverkunstjes!”

ZA_logo_2018_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngdjawa.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpolat.pngreakt.jpgterredeshommes.pngxbaran-market.pngzeeman.png