20210508 24125Kinderen konden zaterdag 8 mei gratis op de foto voor Moederdag in ons winkelcentrum. Voor de gelegenheid werd dit jaar een enorm hart van ballonnen gemaakt waar de kinderen hun beste lach lieten zien voor hun mamma.

Het is inmiddels een traditie geworden dat wij voor zowel Moeder- als Vaderdag een actie hebben op het Kentgensplein. Dit jaar stond er een enorm hart in zilver en gouden ballonnen klaar om een foto in te laten maken. Voor de gelegenheid is een tent neergezet, zodat de kinderen beschut konden staan. Geen overbodige luxe, want de hele dag regende het. Toch kwamen de kinderen graag langs en werden door de mensen van All in one evenementen in de juiste pose gezet, Zoetermeer Actief verzorgde de fotografie. Na de foto moesten de kinderen even wachten op het uitprinten van hun portret en deze kregen zij in een lijstje mee naar huis. 

Door de coronamaatregelen mocht er dit keer niet verkleed worden, maar de organisatie bekijkt of dit met de Vaderdagactie wel weer mag, want verkleed op de foto is nog leuker voor de kinderen!

20210508 24139  20210508 24151 

De foto's van de kinderen staan hieronder.

 

ozio_gallery_nano