Koningsdag tompouce bestellen

tompouceJongerius had vorig jaar Koningsdag een ware run op de Oranje tompouce. Om te voorkomen dat u dit jaar toch deze feestgebakjes in huis heeft, zijn ze tot 24 april te bestellen. Onze bakker in Buytenwegh heeft naast de tompouce nog veel meer 'oranje lekkers' in huis. Op 27 april zal de winkel open zijn van 8 tot 12 uur.

'Wat is een Koningsdag zonder tompouce'? Dat vraagt Jongerius zich af. De run op dit gebakje was vorig jaar enorm. Daarom heeft Jongerius nu de mogelijkheid om de tompouce vooraf te bestellen en op de dag zelf op te halen tussen 9 en 11 uur. Voor het kopen van brood is de winkel van 8 tot 12 uur open. Ook al is de Oranjetompouce het meest populair, de bakker heeft een ruimer Koningsdag assortiment. Wat dacht u van de Oranje soes, petit four of de speciale Oranje muffin.

 

Bestellen niet moeilijk

Bestellen kan via de bestellijst die in de winkel ligt of via de site bij Oranje assortiment. Het bestellen kan tot uiterlijk zaterdag 24 april.

Bij het bestellen via het formulier, vergeet u vooral niet uw naam in te vullen!

 

ZA_logo_2018_klein.jpgal_basma_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngcafetaria_buytenwegh.jpgdjawa.pngelif_klein.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizzeria_alvero.pngreakt.jpgscal.pngterredeshommes.pngzeeman.png