terre des hommes weer openDe winkel van Terre des Hommes in Winkelcentrum Buytenwegh is sinds 3 maart weer open. Vaste bezoekers zal het opvallen dat de zaak grondig is opgeknapt en een eigentijds uiterlijk heeft gekregen. De prettige sfeer en het aantrekkelijk assortiment nodigen uit om weer langs te komen.

Als u bijTerre des Hommes wilt winkelen dan graag vooraf een afspraak te maken via telefoonnummer 079-321 4374. Voor het inleveren van goederen op dinsdag, donderdag en zaterdag hoeft u geen afspraak te maken. Kijk ook eens op de Marktplaats pagina waar bijzondere artikelen te koop worden aangeboden. Interessant voor bijvoorbeeld verzamelaars.

De opbrengst van de winkel komt ten goede aan kinderen die in ongezonde en gevaarlijke omstandigheden werken in de Indiase mica mijnen. Met voorlichting, onderwijs en hulp aan de gemeenschap om meer geld te verdienen, zodat de kinderen naar school kunnen en een betere toekomst hebben. Voor meer informatie over Terre des Hommes en de projecten zie www.terredeshommes.nl/nl