Click & Collect ook bij Terre des Hommes

tdh artikel feb 2021Bij de winkel van Terre des Hommes in Buytenwegh kunnen nu ook artikelen worden besteld en afgehaald. Hiermee proberen zij tijdens de verplichte sluiting toch diverse artikelen een tweede leven te geven en daarbij ook een goed doel steunen.

De opbrengst van de winkel komt namelijk geheel ten goede aan projecten van Terre des Hommes. Maak je keuze uit de artikelen in de etalages en informeer Terre des Hommes via Facebook Messenger. Er is een groot aanbod van spellen en puzzels en de etalages worden regelmatig aangevuld.

Ieder jaar wordt een project gekozen dat de Zoetermeerse stichting ondersteunt. Ondanks alle corona beperkingen werd in 2020 een bedrag gedoneerd van € 17.500 aan een project voor bestrijding van besnijdenis en uithuwelijken van meisjes in Noord Tanzania. Dit was natuurlijk alleen mogelijk met de hulp van alle klanten en vrijwilligers. Dit jaar zal de opbrengst ten goede komen aan kinderen die in ongezonde en gevaarlijke omstandigheden werken in de Indiase mica mijnen. Met voorlichting, onderwijs en hulp aan de gemeenschap om meer geld te verdienen, zodat de kinderen naar school kunnen en een betere toekomst hebben.

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan een facelift van de winkel om deze een frisse uitstraling te geven. Zodra het mogelijk is hoopt Terre des Hommes de klanten weer in een gemoderniseerde omgeving te verwelkomen.

 

ZA_logo_2018_klein.jpgal_basma_klein.jpgbigbazar.pngbkj_bloemist.jpgbuytenwegh-apotheek.pngcafetaria_buytenwegh.jpgdjawa.pngelif_klein.pnghongyun.pngjongerius.pngjumbo.pngkruidvat.pnglidl.pngmettza_-_klein.pngmitraklein2.jpgmtc.pngpizzeria_alvero.pngreakt.jpgscal.pngterredeshommes.pngzeeman.png